Update covid-19 restricties en save the date: db9

Met ingang van 13 november geldt dat de horeca in Nederland gesloten is vanaf 20u.
Bestel dus op tijd je pizza! Als je bij binnenkomst gelijk je bestelling plaatst, dan zorgen wij ervoor dat je pizza op het afgesproken tijdstip (zijnde voor 20u) geserveerd wordt. Consumpties to go (koffie, water, sportdrank) kunnen na 20u nog wel besteld worden.
Rondlopen of je drankje staand consumeren is ivm de nieuwe restricties niet toegestaan, alle horeca is verplicht geplaceerd.

Het goede nieuws is en blijft echter wel dat het boulderen nog steeds mogelijk is. We hopen dat de maatregelen van tijdelijke aard zijn en dat er positief nieuws volgt op 3 december a.s. bij de volgende persconferentie. We hebben nl. een db9 in de planning staan op vrijdag 10 december en hoe fijn zou het zijn als je na je deelname nog even kunt nagenieten met een lekker biertje? Zet de db9 vast in je agenda, we bepalen na de persco van 3 december welke aanpassingen we moeten doen voor de db9. Kans is klein dat er publiek bij mag zijn en de wedstrijd zal sowieso wat meer verspreid zijn over de avond omdat we nog steeds met timesloten werken vanwege de bezoekerspieken in de avonduren.

Volledigheidshalve: reserveren via Toplogger blijft dus noodzakelijk (muv ma t/m do tot 16u), het tonen van je QR+ID ook.

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.