Trainingen en yoga try-out

Wil je deze winterperiode echt een stap vooruit maken, zodat je zodra het weer beter weer wordt maximaal voorbereid aan je project kunt beginnen? Of gewoon eindelijk die stap maken naar een nieuwe kleur, zodat je een hele reeks nieuwe boulders hebt om in te werken?

Begin november starten er weer voor elk niveau trainingen. Voor mensen die graag wat extra techniek willen leren of nu eindelijk eens alles in een geheel willen zien en al minimaal niveau roze klimmen, is er Bleau Technique. Voor mensen die de basistechniek al voldoende beheersen om soepel lime te klimmen, maar die kracht tekort komen om de volgende niveau’s te kunnen klimmen is er Bleau Biceps, waarin je met functionele (klimgerichte en gebaseerde) oefeningen je kracht leert vergroten. Voor mensen die de basistechnieken al voldoende beheersen en ook sterk genoeg zijn om zwart te klimmen, maar die graag de gevorderden technieken willen leren of fijnslijpen is er de Bleausard training. Voor iedereen die fit wil worden voor en door boulderen is er de Bleau Fit training, waarbij je naast veel boulderen ook oefeningen doet die je lichaamsbeheersing en coördinatie vergroten.

Daarnaast hebben we op veler verzoek yoga docent Tinus Koorn zo ver gekregen om een try-out te doen met yoga. Een 4 weekse cursus yoga voor klimmers op de zaterdagochtenden in november om 10:15. De focus van de cursus zal liggen op het versterken van spiergroepen rondom de belangrijke gewrichten om daarmee de flexibiliteit te vergroten en de kans op blessures te verkleinen. Ook wordt er aandacht besteed aan het soepel houden en uitlijnen van de ruggengraat. Je hoeft niet lenig te zijn om mee te kunnen doen, dus ook als je super korte hamstrings hebt of eigenlijk juist als je korte hamstrings hebt, kom vooral meedoen en schrijf je hieronder in. De kosten voor deze 4 weekse cursus zijn €40,-  Er is slechts plaats voor 8 deelnemers dus wacht niet te lang.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Klimniveau

Woonplaats

Geslacht ManVrouw

Leeftijd

Ervaring met Yoga JaNee

Opmerkingen

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.