Bleau Technique

Deze cursus is bedoeld voor volwassen klimmers die (minimaal een aantal maanden) klimervaring hebben, niveau roze klimmen en graag meer techniek willen leren. Voor beginnende klimmers is er de introductieles.

Tijdens deze techniek cursus wordt er eerst gekeken wat je huidige niveau is en waar je sterke en zwakke punten liggen. Dit vormt de basis voor de inhoud van de cursus voor jou. Uiteraard komen alle basistechnieken uitgebreid aan bod, maar is er ook voldoende ruimte om dieper in te gaan op specifieke onderdelen.

De cursus wordt in een kleine groep gegeven, zodat er voldoende aandacht is om iedereen individueel te begeleiden en het niveau van de oefeningen aan te passen op jouw niveau. De cursus is hierdoor ook uitstekend geschikt om meerdere keren te volgen en beperkt zich zeker niet tot niveau roze. Je hebt jezelf vaak meer workarounds aangeleerd dan je denkt, en daar kom je meestal pas achter als kracht niet meer voldoende is om boulders te halen.

De cursus wordt gegeven op maandagavond van 18u tot 20u en duurt 4 weken. Met minimaal 4 deelnemers gaat de cursus door en er is plaats voor maximaal 6 deelnemers. De kosten voor de training zijn € 60,- exclusief entree.

Iedere maand start er een nieuwe cursus. Voor de cursus die in september start zijn nog 2 plaatsen vrij. De cursusdata zijn 3, 10, 17 en 24 september. De cursus van oktober (1,8, 15 en 29) zal in het engels worden gegeven en niet-Nederlandstaligen hebben voorrang bij inschrijving voor deze cursus. De laatste cursus van 2018 start op 5 november (overige lesdata 12, 19 en 26) en is weer in gewoon in het Nederlands. Interesse? Wacht niet te lang met aanmelden om teleurstelling te voorkomen.

Opgeven kan met het onderstaande formulier 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Klimniveau (verplicht)

Woonplaats

Geslacht

Leeftijd

Geeft zich op voor de Bleau

Opmerkingen