Bleau Biceps

Tijdens deze krachttraining voor gevorderde klimmers wordt op basis van je huidige niveau een trainingsprogramma voor je samengesteld. Deze training is bedoeld voor klimmers die ongeveer twee keer in de week klimmen, al over de nodige hoeveelheid techniek beschikken en niveau zwart of hoger klimmen (6a ->). Uiteraard verwachten we van je dat je fit en blessurevrij aan de training start zodat je optimaal kunt profiteren van deze training.

Er wordt in een kleine groep getraind, waardoor er voldoende ruimte is voor individuele begeleiding. Bij alle oefeningen staat het klimmen voorop en er zal dus ook veel op de wand getraind worden. Ook alle oefeningen op de trainingswand, de fingerboards of met de TRX zullen functionele oefeningen zijn, waarbij de klimbewegingen als uitgangspunt gebruikt worden. De nadruk tijdens deze trainingen ligt op het vergroten van de maximaal kracht.

De training wordt gegeven op zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 en duurt 8 weken. Met minimaal 4 deelnemers gaat de training door en er is plaats voor maximaal 6 deelnemers. De kosten voor de training zijn € 95,- exclusief entree. De volgende training start aan het einde van het voorjaar. Interesse? Meld je dan vast aan, dan houden we je op de hoogte!

Opgeven kan alleen door middel van het onderstaande formulier 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Klimniveau (verplicht)

Woonplaats

Geslacht

Leeftijd

Geeft zich op voor de Bleau

Opmerkingen