CoronaTestBewijs en Bleau Yoga

Tijdens de persconferentie van 2 november jl. is bekendgemaakt dat voor alle indoorsporten per zaterdag 6 november 2021 geldt dat voor het verkrijgen van toegang het tonen van een CoronaToegangsBewijs (CTB) verplicht is. Dit geldt vanaf dat moment ook voor alle boulder-en klimhallen in Nederland. Iedereen van 18 jaar en ouder toont bij binnenkomst of de QR-code of een Covid-19 herstel-bewijs of een negatief testbewijs (max 24u oud). Het dragen van een mondkapje is niet nodig.

Voorafgaand aan de persconferentie heeft de Branchevereniging KlimSport er -samen met de diverse sportbonden- alles aan gedaan om te voorkomen dat de binnensportlocaties nogmaals gesloten zouden worden. We zijn heel blij dat sluiting voorkomen is en we hopen dat jij dat ook bent!
Het is in de weekenden en avonduren erg druk en om die drukte te kunnen reguleren -en daarmee de veiligheid te waarborgen- blijft reserveren via Toplogger verplicht. Maandag t/m vrijdag hoef je tot 16u niet te boeken, het is fijn als je dat wel doet zodat mensen die de drukte willen vermijden in Toplogger kunnen zien hoe druk het is. Om die reden telt je boeking (ma t/m vr tot 16u) niet mee in het maximaal aantal boekingen dat je vooruit kunt maken.

En om nog maar even bij goed nieuws berichten te blijven: vanaf zaterdag 4 december a.s. start Bleau Yoga weer! We starten met een kleine groep van max. 4 personen en als dat qua ruimte en animo goed gaat hopen we uit te breiden naar 6 personen. Je boekt je yogasessie via Toplogger.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.