Altijd spannend zo’n COVID-19 persconferentie!

Vanwege de aanscherping van de COVID-19 restricties mogen we vanaf 4 november 2020 geen groepslessen meer verzorgen voor personen van 18 jaar en ouder. Bleau Yoga, Bleau Techniek en de introductielessen zijn geannuleerd en de deelnemers zijn hierover geïnformeerd. Clinics zijn op dit moment niet mogelijk, groepsboekingen voor meer dan 2 personen evenmin.

Sinds vorige week kun je in Toplogger maar voor 1 persoon extra boeken. Gelukkig maar, anders hadden we nu veel boekingen moeten annuleren!
Verder verandert er weinig. Je maakt je boeking via Toplogger, tussen 2 boekingen zitten 2 dagen en je kunt na afloop van je timeslot pas je volgende bouldersessie plannen. Kun je overdag boulderen? Dan doe je heel veel mensen een plezier door voor de middag te boeken ipv de avond.

Vanaf maandag 9 november zijn er in de avonden 4 timesloten voor abonnementhouders gereserveerd. Je geldt als abonnementhouder als je een 1 maandabonnement, een 3 maanden abonnement, een jaarabonnement, een doorlopend abonnement of een strippenkaart hebt. Je toont je kaart bij binnenkomst en helaas wordt de toegang geweigerd voor boekers. Betekent dat dat je als abonnementhouder geen introducé zonder abonnement meer mee kunt nemen? Nee, in dat geval boek je voor jullie beiden het timeslot dat niet voor abonnementhouders is gereserveerd.

Blijf veilig, blijf gezond!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.