Petit DB Zomerkamp

Deze zomer organiseren we voor de 2e maal het Petit DB Zomerkamp voor kinderen van basisschool lesgroep 3 t/m aan lesgroep 8. Ervaring is niet nodig, plezier in boulderen wel.

Het kamp vindt plaats op maandag 23 augustus t/m woensdag 25 augustus 2021, van 9u tot 16u. Overnachten in de hal is helaas niet toegestaan op last van de brandweer, super jammer! Dat zou het kamp echt helemaal compleet maken.

Het worden 3 vrolijke dagen met veel boulderen en veel spellen, oefeningen en uitdagingen op het gebied van evenwicht, lenigheid, conditie, kracht, klim-en valtechnieken, hand-oog coördinatie en samenwerking. Wij zorgen voor veel persoonlijke aandacht met ruime inzet van instructeurs, waardoor er voor ieders lengte, niveau en/of behoefte mogelijkheden zijn.

De kosten van het zomerkamp bedragen €120. In dat bedrag zit 3x entree, 3x huurklimschoenen, magnesium en een vrijkaart voor 1x extra boulderen inbegrepen.

Er zijn diverse aanmeldingen van kinderen die al training volgen. In de warming up, met teamspellen, evenwichtsoefeningen etc zal de gehele groep samen sporten. Op dag 1 zullen de nieuwkomers apart boulderen waarbij er onder meer aandacht wordt besteed aan de valtraining. Als die valtraining bij iedereen lekker gaat, dan krijgt ieder kind het formulier “zelfstandig boulderen” ter ondertekening mee. Vanaf dag 2 gaan ze dan gefaseerd zelfstandig boulderen, vanaf dag 3 zullen er ook gezamenlijke boulderopdrachten met de gevorderde kinderen worden uitgevoerd.

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar, dus mocht je je zoon of dochter willen aanmelden doe dat dan snel (ovv naam kind, leeftijd en ervaring). Uiterste aanmelddatum is donderdag 19 augustus.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.