Jeugd Boulder Series

Op zaterdag 10 september organiseren we i.s.m. de NKBV een wedstrijd in de Jeugd Boulder Series. De hal opent regulier om 10u, aanmelden kan tot 10.30u en na de briefing om 10.45u start de wedstrijd om 11u.
Er is 1.5u de tijd om de wedstrijdboulders te toppen, de wedstrijd eindigt dus om 12.30u en rond 13u zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Weet je al dat je gaat meedoen? Schrijf je dan vooraf in zodat dat niet meer aan de balie hoeft (scheelt tijd! je kunt je pas gaan omkleden en opwarmen als je bent geregistreerd). Vind je het nog wat spannend omdat het je eerste wedstrijd is? Registreer je dan wel vast op de NKBV-site, zodat je aanmelding ter plekke snel geregeld kan worden.

De wedstrijdboulders zijn zaterdag tot 13u alleen voor de deelnemers te klimmen, daarna zijn ze voor iedereen beschikbaar (tot en met zondag). De hal is gewoon open voor overige bezoekers, een deel van de hal zal niet voor de wedstrijd gebruikt worden.  Benieuwd hoe zo’n jeugdwedstrijd er uit ziet? Kom gezellig langs en moedig de deelnemers aan!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.