Einde lockdown in zicht?

In de 1e lockdown sloten we onze deuren per 15 maart. In deze 2e lockdown hopen we de deuren te heropenen per 15 maart. Ongelooflijk om te bedenken dat we in 1 jaar tijd 30 weken gesloten zijn geweest. DERTIG weken.

We zijn ongelooflijk blij met onze supporters en we zijn heel blij dat we alvast een klein beetje iets terug kunnen doen door middel van onze online trainingen.

Op dit moment worden er groot onderhoud gepleegd aan de valmatten. Dat wordt even wennen met afspringen straks, maar dat wordt het sowieso want alle routines zijn wel een beetje vergeten inmiddels. Mocht je met dit mooie weer buiten willen boulderen in Schiedam of op Blok op Zuid in Rotterdam, dan heb je uiteraard een crashpad nodig. We hebben er nog maar een paar op voorraad, laat het ons op tijd weten als je langs wilt komen om je keuze te maken.

Heb je je schoenen laten verzolen maar heb je deze nog altijd niet opgehaald? Laat even weten wanneer je langs kunt komen, dan leggen we ze voor je klaar.
Wil je je schoenen laten verzolen zodat je straks met een zo goed als nieuw paar weer aan de slag kunt? Maak je rubberkeuze via de site van Zapatos en neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Er gaat rond 5 maart een doos naar Zapatos en er is nog plek voor 4 paar schoenen.

Nog even volhouden…..we hopen jullie zsm weer te zien!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.