Bleau Technique, kinderfeestjes en db9

In het verjaardagsweekend van 24 t/m 26 september organiseren we de db9 in een iets aangepaste versie. Er is niet alleen op vrijdagavond gelegenheid om de wedstrijdboulders te proberen, dat kan ook op zaterdagmiddag en de hele zondag. De zaterdagochtend is voorbehouden aan de jeugd CDE.

Er zullen meer boulders zijn dan dat je gewend bent en het format is ook iets anders, maar de 9 pogingen blijven. Meer info volgt na de persco van 14 september, dan weten we nl. ook of de 1.5m afstandsregel inderdaad komt te vervallen en of er voor binnensporten en/of sportwedstrijden gaat gelden dat er getest moet worden voor toegang. Houd de website in de gaten en uiteraard onze social media kanalen.

Tot eind dit jaar zijn alle beschikbare zaterdagen voor kinderfeestjes volgeboekt. Eerste mogelijkheid voor het boeken van een kinderfeestje is  januari 2022.

De training Bleau Technique is weer begonnen, super leuk! De geplande trainingen van voor de lockdown worden op dit moment herpland, alle deelnemers die zich hiervoor hadden aangemeld hebben hierover inmiddels een mail ontvangen. De komende periode zal de training niet alleen op maandag en donderdag plaatsvinden, maar ook op dinsdag. We hopen op die manier de wachtlijst snel in te lopen. Interesse? Geef je vast op, wie weet kun je in november al mee doen!

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.