appeltaart, spelletjes en De Series

De heerlijke appeltaart van Ipse de Bruggen, locatie De Ruimte, staat sinds kort op ons menu. Het overige gebak blijft wel huisgemaakt, zoals de befaamde brownies van Erik.
We zijn heel blij met dit nieuwe samenwerkingsverband, dus als de naam je niets zegt, kijk dan even op hun website.

Op zaterdag 5 november organiseren we De Jeugd Boulder Series. We sluiten de reeks van 2022 af met een vette wedstrijd voor kinderen t/m 16 jaar. Inschrijven voor de website gaat via de site van de NKBV, maar lidmaatschap van de NKBV is hiervoor niet nodig. Ben je al wel lid van de NKBV? Registreer je via Mijn NKBV dan gelijk even als sportklimmer door je aan te melden bij de Sectie Sportklimmen (geen kosten aan verbonden).

De boulders van De Series kun je vanaf zaterdag 5 november 14u zelf komen proberen. Je bent tussen 9u en 14u van harte welkom om naar de wedstrijd te komen kijken uiteraard, maar zelf boulderen kan pas na afloop van de wedstrijd.

Wil je op korte termijn je klimschoenen laten verzolen? Houd er dan ajb rekening mee dat het ietsje langer duurt voordat je ze terug hebt ivm de herfstvakantie van Zapatos Climbing.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.