Massage, Yoga, feestdagen en vacature

Intekenen op de massagelijst van Loes (iedere dinsdag tussen 19u en 21u) kun je in de hal doen. De lijst hangt op het prikbord bij de herenkleedkamer, de pen hangt ernaast.

Wil je meedoen aan de Pralaya Yoga cursus van Tinus Koorn? De lessen, 4 in totaal, starten om 10:15 en duren 1,5 uur. De focus van de cursus ligt op het versterken van spiergroepen rondom de belangrijke gewrichten om daarmee de flexibiliteit te vergroten en de kans op blessures te verkleinen. Ook wordt er aandacht besteed aan het soepel houden en uitlijnen van de ruggengraat.
Denk jij: “niets voor mij, ik ben veel te stijf?” Goed nieuws! Je hoeft niet lenig te zijn om mee te kunnen doen, dus ook als je super korte hamstrings hebt of eigenlijk juist als je korte hamstrings hebt moet je vooral meedoen!
De kosten voor deze 4 weekse cursus zijn €45,-  Er is slechts plaats voor 8 deelnemers dus wacht niet te lang en schrijf je in!

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Klimniveau

Woonplaats

Geslacht ManVrouw

Leeftijd

Ervaring met Yoga JaNee

Opmerkingen

Heb je de aangepaste openingstijden voor de naderende feestdagen al gezien? Vrijdag 19 april, Goede Vrijdag, zijn we gewoon open. Op 1e Paasdag, zondag 21 april, zijn we wel gesloten. Maar, op 2e Paasdag zijn we juist extra open en kun je vanaf 12u boulderen en paastractaties zoeken. Op Koningsdag, zaterdag 27 april, zijn we gesloten.

We hebben een vacature voor ons barteam per 1 mei a.s. Ben je op zoek naar een vaste baan voor min. 20u p/w, bekijk dan even wat de vacature inhoudt. We kijken uit naar je sollicitatie!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.