6 jaar!

De zomer is voorbij, de jeugdlessen zijn weer begonnen en trainingen zijn gestart of gaan van start.

Op vrijdag 21 september starten we het feestje met de db9 (met geweldige volumes van het nieuwe Nederlandse merk Unit Holds in bruikleen). Zoals altijd staat DJ I.VO.D achter de draaitafels, maar er is vast veel meer DJ-talent onder onze boulderaars waar we nog nooit kennis mee gemaakt hebben. Die DJ’s zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de Open DJ Night tijdens de db9.

Op zaterdag 22 september is het tijd voor db9 kidseditie (11-13u). De boulders worden ’s ochtends aangepast voor de kids en kunnen pas na de wedstrijd geklommen worden door niet-deelnemers. Uiteraard maken we dan de aanpassingen wel weer even ongedaan na de kidseditie. De db9-boulders worden op maandag verwijderd dus mis je kans niet.

Wat hebben we nog meer voor acties tijdens dit weekend? Nou…
*Een CAC-kledingstand met T-shirts, hoodies en beanies. Support het goede doel Climbers Against Cancer met je aankoop of met een donatie in de collectebus.
*Een magazijnsale met FiveTenschoenen tegen bodemprijzen. Het gaat dus om wat oudere modellen en beperkte maten, jouw favoriet kan er zo maar tussen zitten!
*Strippenkaartactie: Koop je op zaterdag of zondag een strippenkaart na afloop van je bouldersessie? Dan knippen we je nieuwe kaart niet af en boulder je gratis.
*Korting op kleding: Heb je een abonnement? Op vertoon van je kaartje ontvang je korting op ons kledingassortiment (muv CAC). Hoe langer lid, hoe meer korting. Er hangt een tabel in de winkel die precies aangeeft wat jouw korting is.

Op basis van de vraag naar trainingen hebben we 2 nieuwe trainingen ontworpen:
Bleau Fit, iedere donderdagavond van 19u tot 20.30u. Onder leiding van Lotte en Sander werk je aan je fitheid en spieren waardoor je vooruitgang zult boeken bij het boulderen. Je koopt een 10x kaart die 12 weken geldig is en kunt dus 2x missen/overslaan. Wil je weten of het iets voor je is? Je kunt 1 proeftraining doen en na afloop besluiten of je voor de strippenkaart gaat of voor een eenmalige losse training.
Er is geen minimum aantal deelnemers, wel een maximum en instromen kan iedere donderdag.
Bleausard, start zaterdag 22 september (13-15u) onder leiding van Wieneke en Winke. Een techniektraining voor de gevorderde klimmer (zwarte circuit moet deels haalbaar zijn), die aansluitend op de Bleau Biceps training wordt gegeven maar niet noodzakelijk in die combinatie gevolgd hoeft te worden. De training duurt 4 weken en kan meermalen gevolgd worden, net zoals Bleau Biceps.
Bleau Biceps start weer 3 november (10-12u), de inschrijving is inmiddels geopend.

En uiteraard start er iedere maandag van de maand de techniektraining Bleau Technique. Stagneert je voortgang in roze? dan is deze training iets voor jou. Heb je je door je kracht allerlei workarounds aangeleerd en stagneert je voortgang in een hoger niveau omdat kracht niet meer voldoende is? Ook dan zul je baat hebben bij deze training.
Voor al onze trainingen geldt trouwens dat het maatwerk betreft. Je traint in kleine groepjes, er wordt gekeken naar wat voor jou fysiek haalbaar is en daar wordt de belasting op aangepast.

We zijn klaar voor het feestje, jij ook?

 

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.