Boulderen met een groep

Boulderen is een leuke en uitdagende activiteit om met vrienden of collega’s te doen. Tussen de meer dan 200 boulders zitten er altijd voldoende uitdagende, maar ook voldoende haalbare boulders voor iedereen.

Om te komen boulderen met een groep tot 4 personen hoef je niet van tevoren een instructeur te reserveren. Als jullie je bij binnenkomst aangeven dat je ons bouldercentrum voor het eerst bezoekt, dan maken we even tijd om een korte introductie te geven en jullie op weg te helpen. Wel adviseren we je om tijdens de rustige momenten (op een doordeweekse dag voor 18u en niet in het weekend) te komen.

Voor een groep van 5 personen of meer, is vooraf reserveren altijd verplicht. Afhankelijk van de grootte en de ervaring van de groep, zal er gekeken worden of en zo ja hoeveel instructeurs er nodig zijn en of die instructie 30 minuten of 60 minuten moet duren. De kosten van een instructeur bedragen €40 per uur (vanaf 1 september 2023 €45 per uur).  Een instructeur kan max. 10p begeleiden.

Voor groepen en clinics (bedrijven, scholen, studentenverenigingen) geldt dat we hier speciale momenten voor reserveren. Op maandag, dinsdag en woensdag verzorgen we clinics voor groepen met een grootte van minimaal 10 personen, dat kan ook buiten de openingstijden, tussen 10u en 12u. Binnen de openingstijden kunnen groepen op maandag, dinsdag en donderdag tot 16u starten, op woensdag tot 14u en op vrijdag na 19.45u. Een clinic duurt 2u waarvan 1u met instructie. In het weekend kunnen we groepen alleen ontvangen in de rustigere zomermaanden, van mei t/m augustus.

Geef bij je aanvraag ajb door met hoeveel personen je wilt komen, wat de ervaring en leeftijd van de groep is en uiteraard de datum & het tijdstip. Wij zetten de vraag uit onder onze instructeurs en nemen zsm contact met je op tav de mogelijkheden.

Wil je komen boulderen met een groep jongeren? Dan zijn er mogelijk meer instructeurs nodig. Voor kinderen tot 12 jaar geldt dat een instructeur max. 4p kan begeleiden, tot 18 jr begeleidt een instructeur max 6-8p (afhankelijk van leeftijd en bijv. opleiding zoals een sportklas). Het meebrengen van een aantal eigen docenten/volwassen begeleiders drukt de kosten, dus bekijk ajb deze mogelijkheden en vermeld ze in je aanvraag.