Boulderen met een groep

UPDATE: IVM DE TOTALE LOCKDOWN IS ONZE HAL GESLOTEN TOT TENMINSTE 20 APRIL 2021.

UPDATE IVM COVID-19 18 november 2020:
het verbod op groepsvorming in publieke ruimte is ook van toepassing in een boulderhal. Net als voor anderen geldt in de publieke ruimte voor 3 of meer studenten de verplichting om 1,5 meter afstand te houden. In artikel 1.2. van de noodverordeningen is een gezamenlijke huishouding gedefinieerd als de niet van tafel en bed gescheiden echtgenoot, geregistreerde partner of andere levensgezel en ouders, grootouders en kinderen voor zover zij op één adres woonachtig zijn. Een studentenhuis valt niet onder deze definitie.
Groepjes die bij binnenkomst duidelijk niet tot een huishouding als hierboven gedefinieerd behoren, moeten we in de piekuren om veiligheidsreden ter plekke weigeren.

Volgens de laatste restricties mag sporten vanaf 18 jaar in groepjes van max. 4 personen. Wil je met bijv. 6 personen komen boulderen, dan betekent dat dat er 2 groepen gevormd zullen worden met voor beide groepen een instructeur a €35 per uur.  We maken hiervoor graag een afspraak met je voor een groepssessie in de ochtend (ma/di/wo) of aan het begin van de middag (ma/di/wo/do). Het is momenteel helaas niet mogelijk om een clinic in de avond of in het weekend te boeken.

Boulderen is een leuke en uitdagende activiteit om met vrienden of collega’s te doen. Tussen de meer dan 200 boulders zitten er altijd wel voldoende uitdagende, maar ook voldoende haalbare boulders voor iedereen.

Om te komen boulderen met een groep tot 4 personen behorend tot één huishouden hoef je niet van tevoren te reserveren. Je maakt uiteraard wel een reservering via Toplogger. Als jullie je bij binnenkomst even melden, is er altijd wel even tijd om een korte introductie te geven en je op weg te helpen. Wel adviseren we je om tijdens de rustige momenten (op een doordeweekse dag voor 19:00u en niet in het weekend) te komen.

Voor een groep van 5 personen of meer, is vooraf reserveren altijd verplicht. Afhankelijk van de grootte en de ervaring van de groep, zal er gekeken worden of en zo ja hoeveel instructeurs er nodig zijn en of die instructie 30 minuten of 60 minuten moet duren. De kosten van een instructeur bedragen €35 per uur.
Ivm de covid19-restricties kunnen we op dit moment groepen alleen buiten openingstijd ontvangen.

Voor clinics (bedrijven, scholen, studentenverenigingen) geldt dat we hier speciale momenten voor reserveren. Op maandag en dinsdag verzorgen we clinics buiten de openingstijden, tussen 10u en 13u.