Boulderen met een groep

Boulderen is een leuke en uitdagende activiteit om met vrienden of collega’s te doen. Tussen de meer dan 200 boulders zitten er altijd wel voldoende uitdagende, maar ook voldoende haalbare boulders voor iedereen.

Om te komen boulderen met een groep tot 4 personen hoef je niet van tevoren een instructeur te reserveren. Als jullie je bij binnenkomst even melden, is er altijd wel even tijd om een korte introductie te geven en je op weg te helpen. Wel adviseren we je om tijdens de rustige momenten (op een doordeweekse dag voor 18u en niet in het weekend) te komen.

Voor een groep van 5 personen of meer, is vooraf reserveren altijd verplicht. Afhankelijk van de grootte en de ervaring van de groep, zal er gekeken worden of en zo ja hoeveel instructeurs er nodig zijn en of die instructie 30 minuten of 60 minuten moet duren. De kosten van een instructeur bedragen €40 per uur.

Voor groepen en clinics (bedrijven, scholen, studentenverenigingen) geldt dat we hier speciale momenten voor reserveren. Op maandag, dinsdag en woensdag verzorgen we clinics voor groepen met een grootte van minimaal 10 personen buiten de openingstijden, tussen 10u en 13u. Binnen de openingstijden kunnen groepen op maandag, dinsdag en donderdag tot 16u starten, en op  woensdag tot 14u. Een clinic duurt 2u waarvan 1u met instructie. In het weekend kunnen we groepen alleen ontvangen in de rustigere zomermaanden, van mei t/m augustus.