Boulderen met een groep

Boulderen is een leuke en uitdagende activiteit om met vrienden of collega’s te doen. Tussen de meer dan 200 boulders zitten er altijd wel voldoende uitdagende, maar ook voldoende haalbare boulders voor iedereen.

Om te komen boulderen met een groep van 4 personen of minder hoef je niet van tevoren te reserveren. Als jullie je bij binnenkomst even melden, is er altijd wel even tijd om een korte introductie te geven en je op weg te helpen. Wel adviseren we je om tijdens de rustige momenten (op een doordeweekse dag voor 19:00 of op zaterdag) te komen.

Voor een groep van 5 personen of meer, is reserveren altijd verplicht. Afhankelijk van de grootte en de ervaring van de groep, zal er gekeken worden of en zo ja hoeveel instructeurs er nodig zijn en of die instructie 30 minuten of 60 minuten moet duren. De kosten van een instructeur bedragen €35 per uur.
In de avonduren kunnen we helaas geen groepen ontvangen, met uitzondering van de vrijdagavond. In het weekend zijn groepen, op afspraak, welkom op zaterdagmiddag.

Voor clinics (bedrijven, scholen, studentenverenigingen) geldt dat we hier speciale middagen voor reserveren. Op maandag en dinsdag verzorgen we clinics buiten de openingstijden, tussen 13u en 16u.