Boulderen met een groep

Volgens de laatste restricties (5 juni 2021) is sporten vanaf 18 jaar in groepjes weer toegestaan!

Boulderen is een leuke en uitdagende activiteit om met vrienden of collega’s te doen. Tussen de meer dan 200 boulders zitten er altijd wel voldoende uitdagende, maar ook voldoende haalbare boulders voor iedereen.

Om te komen boulderen met een groep tot 4 personen behorend tot één huishouden hoef je niet van tevoren een instructeur te reserveren. Je maakt uiteraard wel een reservering via Toplogger. Als jullie je bij binnenkomst even melden, is er altijd wel even tijd om een korte introductie te geven en je op weg te helpen. Wel adviseren we je om tijdens de rustige momenten (op een doordeweekse dag voor 19:00u en niet in het weekend) te komen.

Voor een groep van 5 personen of meer, is vooraf reserveren altijd verplicht. Een boeking in Toplogger is niet voldoende, er moet nl. een instructeur geboekt worden. Afhankelijk van de grootte en de ervaring van de groep, zal er gekeken worden of en zo ja hoeveel instructeurs er nodig zijn en of die instructie 30 minuten of 60 minuten moet duren. De kosten van een instructeur bedragen €35 per uur.

Voor clinics (bedrijven, scholen, studentenverenigingen) geldt dat we hier speciale momenten voor reserveren. Op maandag en dinsdag verzorgen we clinics buiten de openingstijden, tussen 10u en 13u. Binnen de openingstijden kunnen groepen op maandag en dinsdag tot 16u starten, op donderdag tot 15.30u. Maandag, dinsdag en donderdag zijn de enige dagen waarop we groepen kunnen ontvangen. Een clinic duurt 2u waarvan 1u met instructie.