db9

db9 is de lokale boulderwedstrijd van Bouldercentrum Delfts Bleau! Een wedstrijd met 14 nieuwe boulders, van 5 tot 7b+, met maximaal 9 pogingen per boulder. De score is volgens het IFSC format, waarbij je score bepaald wordt door het aantal tops, vervolgens het aantal zones en als laatste de pogingen die nodig geweest zijn om de tops en de zones te halen. Je score hou je zelf bij en na het toppen van je laatste boulder lever je je scorekaart in. De volgende wedstrijd vindt plaats op vrijdag 24 september.

Ivm ons feestweekend (we bestaan 9 jaar) en de overgangsfase van de versoepelingen loopt de wedstrijd dit maal het gehele weekend. Je boekt je wedstrijdtimeslot in Toplogger op vrijdagavond, zaterdagmiddag, zondagochtend of zondagmiddag. De zaterdagochtend is exclusief gereserveerd voor de jeugd BCDE.

De wedstrijdboulders zijn ditmaal door de hele hal verspreid en er zijn er dit keer 20 ipv 14! Om er weer lekker in te komen helpen we je wat op weg met deze editie. De meeste boulders zijn nl. gebouwd in circuitkleuren waarbij het bijbehorende circuitniveau gehandhaafd wordt. Vergeet niet je scorekaart in te leveren! We maken de winnaars op zondagavond bekend via deze site en via social media (FaceBook en Instagram)!

De uitslagen van de vorige wedstrijden staan op de uitslagenpagina