db9

db9 is de lokale boulderwedstrijd van Bouldercentrum Delfts Bleau! Een wedstrijd met meestal 14 nieuwe boulders, van 5 tot 7b+, met maximaal 9 pogingen per boulder. De score is volgens het IFSC format, waarbij je score bepaald wordt door het aantal tops, vervolgens het aantal zones en als laatste de pogingen die nodig geweest zijn om de tops en de zones te halen. Je score hou je zelf bij en na het toppen van je laatste boulder lever je je scorekaart in. De volgende wedstrijd vindt plaats op vrijdag 2 december.

De wedstrijdboulders zijn door de hele hal verspreid en er zijn er dit keer 20 ipv 14!  Vergeet na afloop niet je scorekaart in te leveren. We doen ons best om zo snel mogelijk alle scorekaarten te verwerken en de winnaars bekend te maken. Tijdens het wachten met een lekker biertje, tracteren we je op gratis popcorn. Er zal een fondswervingsactie tbv Ukraine verbonden worden aan deze db9 editie. Meer informatie hierover vind je in de hal en op onze social media kanalen.

De avondeditie is ook toegankelijk voor Jeugd A en Junioren. Jeugd BCD heeft een eigen editie op zaterdagochtend 3 december (10-12u).  Op zaterdagochtend zijn de wedstrijdboulders alleen beschikbaar voor de jeugd, vanaf 12.30u worden ze weer vrijgegeven voor alle bezoekers.

Goed om te weten: de wedstrijdboulders worden op zondagavond 4 december, na sluitingstijd, verwijderd. Je hebt dus alleen dit specifieke weekend de kans om deze vette boulders zelf uit te proberen!

De uitslagen van de vorige wedstrijden staan op de uitslagenpagina