db9 kids

db9 kids editie is de lokale jeugd boulderwedstrijd van Bouldercentrum Delfts Bleau! Meedoen mag vanaf geboortejaar 2009 tot geboortejaar 2001. Een wedstrijd met 14 nieuwe boulders, van 5 tot 7b+, met maximaal 9 pogingen per boulder. Via het halen van zonegrepen scoor je extra punten. Je score hou je zelf bij en na het toppen van je laatste boulder lever je je scorekaart in. De volgende wedstrijd vindt plaats op zaterdag 13 mei. Db9 kids editie word mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren, voor dit jaar zijn dat Core Climbing en La Sportiva.

Hoe minder pogingen je nodig hebt in een boulder, hoe meer punten je krijgt. Klim je de boulder in je eerste poging dan krijg je 10 punten, klim je de boulder in je tweede poging dan krijg je 8 punten en dat telt af tot 1 punt als je de boulder klimt in je 9e (en laatste) poging. Voor elke gehaalde zone greep krijg je 2 punten, dus er zijn maximaal 12 punten te verdienen per boulder.

De wedstrijd start om 11.00 en je hebt tot 13.00 om je scorekaart in te leveren. De prijsuitreiking is om 13.30. Aan deelname zijn geen extra kosten verbonden, je betaalt alleen de normale entree.

De uitslagen van de vorige wedstrijden staan op de uitslagenpagina

Inschrijven kan met het onderstaande formulier, zodat je zeker weet dat er een score formulier voor je beschikbaar is, maar is niet vereist om mee te doen.


naam/name
email
M/V MV