Bleau Technique

Deze cursus is bedoeld voor volwassen klimmers die (minimaal een aantal maanden) klimervaring hebben, niveau roze klimmen en graag meer techniek willen leren. Voor beginnende klimmers is er de introductieles. Klim je al langer maar heb je nooit eerder een techniekcursus gevolgd en alles zelf aangeleerd? Dan is deze cursus ook prima geschikt!

Tijdens deze techniek cursus wordt er eerst gekeken wat je huidige niveau is en waar je sterke en zwakke punten liggen. Dit vormt de basis voor de inhoud van de cursus voor  jou. Uiteraard komen alle basistechnieken uitgebreid aan bod, maar is er ook voldoende ruimte om dieper in te gaan op specifieke onderdelen.

De cursus wordt in een kleine groep gegeven, zodat er voldoende aandacht is om iedereen individueel te begeleiden en het niveau van de oefeningen aan te passen op jouw niveau. De cursus is hierdoor ook uitstekend geschikt om meerdere keren te volgen en beperkt zich zeker niet tot niveau roze. Je hebt jezelf vaak meer workarounds aangeleerd dan je denkt, en daar kom je meestal pas achter als kracht niet meer voldoende is om boulders te halen.

In september worden de trainingen hervat waarbij de trainingen voor september en oktober al vol zijn geboekt. Je kunt je nu vast inschrijven voor trainingen die dit najaar van start gaan, en mocht er een afmelding komen voor 1 van de reeds volgeboekte cursussen dan nemen we contact met je op. Bij heel veel animo gaan we op zoek naar de mogelijkheid om extra trainingen in te plannen.

De kosten van de training bedragen €60, exclusief entree.

Opgeven kan met het onderstaande formulier 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Klimniveau (verplicht)

Woonplaats

Geslacht

Leeftijd

Geeft zich op voor de Bleau

Opmerkingen