Bleau Technique

UPDATE: VANWEGE DE TOTALE LOCKDOWN IS ONZE HAL GESLOTEN TOT TENMINSTE 20 APRIL 2021.

UPDATE 18 november 2020: het geven van groepslessen aan personen van 18 jaar en ouder is conform de nieuwste noodverordening weer toegestaan in beperkte vorm. Groepen mogen niet groter zijn dan 4 personen, exclusief instructeur, waarbij iedereen uiteraard de onderlinge 1.5m afstand in acht dient te nemen. De trainingen voor november en december zijn inmiddels herpland en de deelnemers zijn overeenkomstig geïnformeerd.

Deze cursus is bedoeld voor volwassen klimmers die (minimaal een aantal maanden) klimervaring hebben, niveau roze klimmen en graag meer techniek willen leren. Voor beginnende klimmers is er de introductieles. Klim je al langer maar heb je nooit eerder een techniekcursus gevolgd en alles zelf aangeleerd? Dan is deze cursus ook prima geschikt!

Tijdens deze techniek cursus wordt er eerst gekeken wat je huidige niveau is en waar je sterke en zwakke punten liggen. Dit vormt de basis voor de inhoud van de cursus voor  jou. Uiteraard komen alle basistechnieken uitgebreid aan bod, maar is er ook voldoende ruimte om dieper in te gaan op specifieke onderdelen.

De cursus wordt in een kleine groep gegeven, zodat er voldoende aandacht is om iedereen individueel te begeleiden en het niveau van de oefeningen aan te passen op jouw niveau. De cursus is hierdoor ook uitstekend geschikt om meerdere keren te volgen en beperkt zich zeker niet tot niveau roze. Je hebt jezelf vaak meer workarounds aangeleerd dan je denkt, en daar kom je meestal pas achter als kracht niet meer voldoende is om boulders te halen.

Ivm de COVID-19 maatregelen is de cursus iets aangepast en is het deelnemers aantal beperkt tot 4 personen (minimum en maximum aantal deelnemers). Omdat de intensiteit daarmee ook anders wordt, duurt de cursus 1.5u ipv 2u. Starttijd is 18.30u, eindtijd 20u. De trainingen van november en december 2020 zijn volgeboekt.

Er is nog geen planning voor 2021, maar laat dat je er niet van weerhouden om je vast aan te melden. Zodra er een planning is ben jij de eerste die het hoort!

Opgeven kan met het onderstaande formulier 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Klimniveau (verplicht)

Woonplaats

Geslacht

Leeftijd

Geeft zich op voor de Bleau

Opmerkingen