Bleau Technique

Deze cursus is bedoeld voor volwassen klimmers die (minimaal een aantal maanden) klimervaring hebben, minimaal niveau roze klimmen en graag meer techniek willen leren. Voor beginnende klimmers is er de introductieles. Klim je al langer maar heb je nooit eerder een techniekcursus gevolgd en alles zelf aangeleerd? Dan is deze cursus ook prima geschikt!

Tijdens deze techniek cursus wordt er eerst gekeken wat je huidige niveau is en waar je sterke en zwakke punten liggen. Dit vormt de basis voor de inhoud van de cursus voor  jou. Uiteraard komen alle basistechnieken uitgebreid aan bod, maar is er ook voldoende ruimte om dieper in te gaan op specifieke onderdelen.

De cursus wordt in een kleine groep gegeven, zodat er voldoende aandacht is om iedereen individueel te begeleiden en het niveau van de oefeningen aan te passen op jouw niveau. De cursus is hierdoor ook uitstekend geschikt om meerdere keren te volgen en beperkt zich zeker niet tot niveau roze. Je hebt jezelf vaak meer workarounds aangeleerd dan je denkt, en daar kom je meestal pas achter als kracht niet meer voldoende is om boulders te halen.

De kosten van de training bedragen €70, exclusief entree.

Opgeven kan met het onderstaande formulier 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Klimniveau (verplicht)

Woonplaats

Geslacht

Leeftijd

Geeft zich op voor de Bleau

Opmerkingen