Introductieles boulderen

In verband met de covid-19 maatregelen, waaronder de verplichte afstand van 1.5m tussen 2 personen die niet tot 1 huishouden behoren, zijn er op dit moment introductielessen met max 2p (+1 instructeur). Je boekt deze introductieles rechtstreeks via Toplogger op de vrijdagavond om 19u.

Is het timeslot vol? Dat betekent uiteraard niet dat je moet wachten met je eerste keer boulderen! Boek een ander timeslot via Toplogger en kom het proberen! Bij binnenkomst leggen we je even rustig uit wat de spelregels van boulderen zijn en dan ga je aan de slag. Je zult zien dat je binnen no time je eerste boulder topt!

Dus, boek dat timeslot, trek je sportoutfit aan, neem je waterfles mee en kom hierheen. Tot snel! 

De introductieles is elke vrijdag om 19u en duurt 30 tot 45 minuten. Tijdens deze les wordt een korte introductie in het boulderen gegeven inclusief veiligheidsinstructie, krijg je wat achtergrond informatie en wordt een aantal basistechnieken uitgelegd. Daarna kan je uiteraard gewoon blijven boulderen tot aan het einde van het geboekte timeslot om het geleerde in de praktijk te brengen.

De les zelf is gratis, alleen de reguliere entreeprijs moet betaald worden. Je kunt klimschoenen huren voor € 3,50, maar boulderen op schone binnensportschoenen gaat ook. Het gebruik van buitensportschoenen is niet toegestaan. De introductieles is voor individuele personen van 12 jaar en ouder, en niet voor groepen.

Laat het vooraf even via het contactformulier weten als je mee wilt doen.