Introductieles boulderen

UPDATE: IVM DE TOTALE LOCKDOWN IS ONZE HAL TOT TENMINSTE 15 MAART 2021 GESLOTEN!

UPDATE 4 NOVEMBER: ivm de nieuwste restricties is het op dit moment niet toegestaan om groepslessen te verzorgen voor volwassenen (vanaf 18jr). De introductielessen zijn daarom tot nader order opgeschort.

In verband met de covid-19 maatregelen, waaronder de verplichte afstand van 1.5m tussen 2 personen die niet tot 1 huishouden behoren, zijn er op dit moment introductielessen met max 2p (+1 instructeur). Je boekt deze introductieles rechtstreeks via Toplogger op de vrijdagavond om 19.30u.

Is het timeslot vol? Dat betekent uiteraard niet dat je moet wachten met je eerste keer boulderen! Boek een timeslot via Toplogger en kom het proberen! Bij binnenkomst leggen we je even rustig uit wat de spelregels van boulderen zijn en dan ga je aan de slag. Je zult zien dat je binnen no time je eerste boulder topt!

Dus, boek dat timeslot, trek je sportoutfit aan, neem je waterfles mee en kom hierheen. Tot snel!

De introductieles is elke vrijdag om 19:30 en duurt 30 tot 45 minuten. Tijdens deze les wordt een korte introductie in het boulderen gegeven inclusief veiligheidsinstructie, krijg je wat achtergrond informatie en worden een aantal basistechnieken uitgelegd. Daarna kan je uiteraard gewoon blijven boulderen om het geleerde in de praktijk te brengen.

De les zelf is gratis, alleen de reguliere entreeprijs moet betaald worden. Je kunt klimschoenen huren voor € 3,50, maar boulderen op schone binnen sportschoenen gaat ook. Verder heb je alleen gewone sportkleren nodig. Je kunt je bij ons omkleden in de kleedkamers en er zijn douches om je op te frissen na het sporten. Meedoen aan de introductiecursus kan vanaf 12 jaar. De introductieles is bedoeld voor individuele aanmelding, niet voor groepen en biedt plaats aan maximaal 4 personen.

Laat het vooraf even via het contactformulier weten als je mee wilt doen.