Kinderles

Boulderen is populair en dat is te merken aan de vraag naar kinderlessen.

Op dit moment hebben we diverse lesgroepen die gesplitst zijn op leeftijd en/of ervaring. Voor basisschoolleerlingen zijn er de volgende lesgroepen:
* Dinsdagmiddag 17.30-19.00u,voor kinderen in de leeftijd van 10 t/m 12 jaar;
* Woensdagmiddag  15.30-17.00u voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar;
* Donderdagmiddag 16.30-18.00u voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 8 jaar en voor kinderen in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar;
* Vrijdagmiddag 17.00-18.30u voor kinderen in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar en voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 8 jaar.

Voor middelbare schoolleerlingen is er een lesgroep op woensdagmiddag van 17.00u tot 18.30u en van 19.00u tot 21.00u (gevorderd).
De wedstrijdgroep voor middelbare scholieren traint op dinsdagmiddag en donderdagmiddag.

Voor alle lesgroepen geldt dat ze vol zijn en een wachtlijst kennen. Om voor instroom in aanmerking te komen is het belangrijk dat het kind in kwestie met regelmaat blijft boulderen en/of klimmen zodat hij/zij zeker weet dat dit de sport is waarin hij/zij beter wil worden. Verder is het belangrijk dat er geen sprake is van valangst of hoogtevrees, iets waar je alleen door het boulderen zelf achter komt.

De lessen starten met een cyclus van 3 kennismakingslessen waarin de basis voor veiligheid en techniek gelegd wordt. Na deze cyclus bekijken we gezamenlijk of het kind past in de lesgroep en kan instromen. De kennismakingscyclus is het instroommoment voor de lessen en er zijn twee instroommomenten per jaar: januari en september. Let op: zonder het volgen van de kennismakingscyclus kunnen kinderen zich niet inschrijven voor de lessen. De term kennismaking heeft te maken met kennismaken met trainen, niet met kennismaken met het boulderen zelf.

De kosten van de kennismakingscyclus zijn €40. De kosten van de lessen, inclusief onbeperkt boulderen, bedragen €38 per maand. Voor de kinderen onder de 12 jaar geldt dat zij in Delfts Bleau altijd onder actieve begeleiding van een volwassene boulderen tenzij zij in de lesgroep de status van zelfstandige klimmer hebben bereikt.

Vindt jouw kind het boulderen helemaal geweldig en wil je hem/haar graag op de wachtlijst zetten? Neem dan even contact op via het contactformulier en geef naam, geboortedatum en ervaring door.