Update Covid-19 restricties per 28 november

Niet alle details zijn nog volledig bekend, maar we weten al wel dat met ingang van 28 november geldt dat we, net als alle indoor sportlocaties, elke dag om 17u moeten sluiten. Het is op dit moment onzeker of de 1.5m regel ook op sporten van toepassing is, de protocollen spreken elkaar een beetje tegen op dit moment. Het kan dus zijn dat we weer te maken krijgen met een lager bezoekersmaximum dan het aantal timesloten dat we nu hanteren.

Het goede nieuws is en blijft echter wel dat het boulderen nog steeds mogelijk is. Met ingang van maandag 29 november gaan we, om de verloren uurtjes een beetje te compenseren, tijdelijk doordeweeks al om 8u open en in de weekeinden om 9u. Onze hal wordt dagelijks schoongemaakt olv professionals die in de avonduren schoonmaakcontracten hebben bij andere bedrijven. Het is daarom niet mogelijk om de schoonmaak tijdelijk naar de avond te verplaatsen zodat we al om 7u de deuren voor je kunnen openen. De dagelijkse schoonmaak blijft plaatsvinden tussen 5.30u en 7.45u en een kwartiertje later gaan de deuren voor jou open.

We hopen natuurlijk dat de maatregelen van tijdelijke aard zijn en het gewenste effect hebben en dat er positief nieuws volgt op 14 december a.s. bij de volgende persconferentie.

Helaas gaat hierdoor de geplande db9 op 10 december niet door. Rondlopen of je drankje staand consumeren is nog steeds niet toegestaan,  alle horeca is verplicht geplaceerd conform de horeca-restricties.

Volledigheidshalve: reserveren via Toplogger blijft dus noodzakelijk, het tonen van je QR+ID ook. Daarnaast geldt ook weker dat door iedereen van 12 jaar en ouder bij binnenkomst en vertrek een mondkapje gedragen moet worden.

Mocht er nieuwe informatie beschikbaar komen, dan passen we deze tekst uiteraard aan.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.