Bleau Yoga

Volgens de laatste restricties mag sporten vanaf 18 jaar in groepjes van max. 2 personen. Het is daardoor momenteel helaas niet mogelijk om een clinic of training te volgen voor een groep van 18 jaar +.

Yoga voor klimmers op de zaterdagochtend, van 10.15u tot 11.45u.

De focus van de cursus ligt op het versterken van spiergroepen rondom de belangrijke gewrichten om daarmee de flexibiliteit te vergroten en de kans op blessures te verkleinen. Ook wordt er aandacht besteed aan het soepel houden en uitlijnen van de ruggengraat.

Denk jij: “niets voor mij, ik ben veel te stijf?” Goed nieuws! Je hoeft niet lenig te zijn om mee te kunnen doen, dus ook als je super korte hamstrings hebt of eigenlijk juist als je korte hamstrings hebt moet je vooral meedoen!

Vanaf 17 oktober 2020 kun je je voor een individuele training inschrijven via Toplogger. Een losse training kost €12,50 voor abonnementhouders (en daar valt een strippenkaart ook onder), anders betaal je €15.

Vanwege covid-19 is er per training slechts plaats voor 4 deelnemers dus schrijf je op tijd in. In de timeslots in Toplogger staat het thema van de yoga-sessie vermeld.