Bleau Yoga

Bleau Yoga start weer op zaterdag 11 december 2021!

Yoga voor klimmers op de zaterdagochtend, van 9.15u tot 10.45u. (Let op: zodra de restrictie van sluiting om 17u wordt opgeheven, gaat de weekendopeningstijd terug naar 10u en zal de yoga om 10.15u starten).

De focus van de cursus ligt op het versterken van spiergroepen rondom de belangrijke gewrichten om daarmee de flexibiliteit te vergroten en de kans op blessures te verkleinen. Ook wordt er aandacht besteed aan het soepel houden en uitlijnen van de ruggengraat.

Denk jij: “niets voor mij, ik ben veel te stijf?” Goed nieuws! Je hoeft niet lenig te zijn om mee te kunnen doen, dus ook als je super korte hamstrings hebt of eigenlijk juist als je korte hamstrings hebt moet je vooral meedoen!

Je kunt je voor een individuele training inschrijven via Toplogger. Een losse training kost €12,50 voor abonnementhouders (en daar valt een strippenkaart ook onder), anders betaal je €15.

Vanwege covid-19 is er per training slechts plaats voor 4 deelnemers dus schrijf je op tijd in. Yogamatten zijn aanwezig en worden na afloop van de training ontsmet. Een eigen yogamat en/of handdoek meenemen is uiteraard prima. Voor Bleau Yoga gelden de toegangsregels van de hal en dat betekent dat er met ingang van 6 november 2021 een CoronaToegangsBewijs + ID moet worden getoond.