Reserveren vanaf maandag 27 september + Corona Test Bewijs

Vandaag, 23 september, zijn de protocollen voor sportlocaties vrijgegeven.

Het goede nieuws is dat er voor het sporten zelf geen Corona Test Bewijs (CTB) nodig is. Je komt uiteraard niet naar de hal als je verkouden bent of andere symptomen vertoont en als je in het weekend komt of na 16u doordeweeks, dan reserveer je een timeslot in Toplogger. Voor de doordeweekse timesloten tot 16u geldt dat je mag reserveren, maar het hoeft niet. Door wel te reserveren geef je mensen uit risicogroepen de gelegenheid om te bepalen of ze het te druk vinden om te komen boulderen.

De afgelopen week hebben we de timesloten verruimd naar 100 personen tegelijkertijd in de hal. Vanaf 25 september zullen er ongeveer 120 personen tegelijkertijd aanwezig zijn en dat gaan we gefaseerd nog een beetje verhogen als blijkt dat iedereen dat ook daadwerkelijk prettig vindt. Op dit moment geven veel mensen aan dat ze echt wel even moeten wennen aan de nieuwe (oude) drukte, we blijven naar jullie luisteren dus laat het ons weten hoe de versoepelingen voor jou voelen.

Voor onze horeca stelt het protocol: bestel je iets to-go, dan hoef je geen Corona Test Bewijs te tonen. Bestel je echter iets om ter plaatse te consumeren, dan toon je je CTB + ID. Een flesje water of sportdrank om tussen het boulderen door op te drinken valt onder afhaal. Bestel je een kopje koffie voor en/of je biertje na je bouldersessie dan moet je je CTB + ID tonen waarna je op het terras kunt plaatsnemen. Kinderen tot 13 jaar hoeven geen CTB te tonen overigens.
Het terras zal ook zsm afgebakend worden conform de nieuwe regels. Het is allemaal even wennen, ook voor ons barteam!

We houden overigens de plicht om bij een eventuele uitbraak de GGD zsm te informeren voor een bron-en contactonderzoek. In dat licht is het nog even aanhouden van de Toplogger-reserveringen heel efficiënt en ook in jouw voordeel. Dankzij Toplogger kunnen we nl. iedereen -inclusief eenmalige bezoekers- die tegelijkertijd met de positieve tester in de hal waren snel informeren.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.