Pralaya Yoga, Bleausard en DBIYO

De Pralaya Yoga training start om 10:15u en duurt 1,5 uur. De kosten voor 4 trainingen bedragen €45,- (eventueel boulderen na afloop is niet in de kosten inbegrepen). Er is plaats voor max. 8 deelnemers en de eerste 3 aanmeldingen zijn al binnen. Schrijf je dus snel in met het formulier onderaan deze pagina!

De techniektraining Bleausard start op zaterdag 9 maart om 10:15u en duurt 2 uur. De training heeft maar een beperkt aantal deelnemers zodat er veel ruimte is voor individuele aandacht. De oefeningen die je krijgt, zijn gericht op jouw specifieke wensen en behoeftes. Je zult dan ook merken dat je techniek met sprongen vooruitgaat en dat je boulderniveau overeenkomstig stijgt. Maak het boulderen weer leuk, kom trainen!

Op zaterdag en zondag 30 & 31 maart a.s. organiseren we voor de 2e keer het Delfts Bleau International Youth Open (DBIYO). Jeugd JAB uit Canada, Noorwegen, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Thailand, UK, België en Nederland komt dat weekend naar DB voor een vette wedstrijd. Een uniek evenement, er bestaat wereldwijd nl. geen open internationale boulderwedstrijd voor deze leeftijdsgroep. Via de DBIYO kan o.a. de Nederlandse JAB jeugd kennismaken met boulders op internationaal niveau en de kracht, kennis en techniek van internationale leeftijdsgenoten. De DBIYO staat op de wedstrijdkalender van de IFSC en met 2 IFSC routebouwers (Jacky Godoffe en Christophe Cazin) en 2 IFSC juryleden (Dave Suetens en Lieven Vlassenroot) krijgt de wedstrijd steeds meer een internationaal karakter.
Zet de data in je agenda en kom kijken (zelf boulderen is niet mogelijk), op zondag staat er voor de finale weer een grote tribune. Toegang is uiteraard gratis.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Klimniveau

Woonplaats

Geslacht ManVrouw

Leeftijd

Ervaring met Yoga JaNee

Opmerkingen

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.