Koffie? Koffie! en aangepaste openingstijden

De Veiligheidsregio Haaglanden heeft ons vandaag laten weten dat de afhaalfunctie weer toegestaan is. Na afloop van je bouldersessie kun je dus een beker lekker koffie bestellen en buiten opdrinken. Of muntthee. Of een ijsje. Zijn we blij mee!

Zoals je wellicht al in Toplogger hebt gezien zijn we komende week vanaf 12u geopend. En sinds ruim een week zijn er 2 extra timeslots: 21.30-23u en 22-23.30u. Dat is 2u per dag extra bouldertijd waarmee we de grote beperking in aantallen iets proberen op te vangen!

Je hebt het vast gehoord in de persconferentie. De overheid wil alle vormen van gezelligheid en groepsvorming tot een uiterst minimum beperken. Groepjes mogen max. 4p groot zijn en dat met inachtneming van 1.5m. Nu er minder mensen tegelijkertijd aanwezig mogen zijn, is het sowieso lastiger om af te spreken met al je vaste bouldervrienden. Kun je eigenlijk prima in de middag boulderen, maar doe je dat uit gewoonte niet vanwege je bouldervrienden die je nu opeens toch niet ziet vanwege de beperktere plek? Boek dan ajb dat middagslot, daar zijn anderen die niet overdag kunnen echt ontzettend blij mee.

We begrijpen dat je langer hoopt te kunnen blijven dan de duur van je geboekte timeslot. Dat gunnen we je ook, maar het gaat simpelweg even niet, ongeacht het tijdstip dat je geboekt hebt. De geboekte 1.5u is dus inclusief warming up, krachttraining, rekken, strekken, omkleden etc. We begrijpen ook dat de hal heel leeg lijkt waardoor jij het idee hebt dat langer blijven prima kan, 30 personen voelt ontzettend leeg in 1.320m2. maar het is wel het maximum dat we binnen mogen laten. Help mee en kom op tijd, vertrek op tijd.

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.