Aangescherpte maatregelen rondom COVID-19

Ondanks dat de situatie volgens de routekaart nu “zeer ernstig” is, mogen we nog open blijven en daar zijn we enorm blij mee! Weliswaar moet je je nu tot een sessie van 1.5u beperken, maar je kunt nog boulderen!

Van 72 personen binnen naar 30 personen, dat is een ruime halvering. Dit heeft impact op alle gemaakte reserveringen. Er is lang gepuzzeld naar een eerlijke manier om dit op te lossen, maar die lijkt er niet te zijn. Er zijn nu timeslots van 1.5u, 2u en 3u en alle timeslots worden met ingang van donderdag 15 oktober aangepast naar 1.5u. Hoe zouden we op een eerlijke manier kunnen bepalen wie er als eerste heeft geboekt in welk timeslot?

Ondanks een hoop gepuzzel lijkt die eerlijke manier er niet te zijn. Alle timeslots die nu voor overschrijding van het maximaal aantal personen zorgen, worden daarom stapsgewijs verwijderd. In de vorige persconferentie werd als volgend ijkpunt 16 oktober genoemd, reden voor ons om tot maximaal 18 oktober timeslots vrij te geven. Gelukkig maar, dat betekent dat we net iets minder mensen teleur moeten stellen.

Wat verandert er nu? Vanaf donderdag 15 oktober duren timeslots 1.5u. Vragen bij de bar om langer te blijven heeft geen zin, het is echt tijdelijk maximaal 1.5u. Tussen 2 boekingen komen 2 dagen en je kunt voor max. 2 personen boeken (jezelf + 1). De nieuwe restricties gelden in ieder geval tot 27 oktober meldde Rutte, reden om binnenkort timeslots tot die datum vrij te gaan geven in Toplogger.
Kleedkamers en douches zijn gesloten, horeca eveneens. Na het schoenen wisselen en handen wassen meld je je af bij de bar. Zorg er ajb voor dat je dat echt op tijd doet, anders moeten we mensen buiten laten wachten terwijl hun tijd al wel begint te lopen. We zitten met elkaar in dit spreekwoordelijke schuitje, we moeten er samen voor zorgen dat iedereen van het boulderen kan blijven genieten.

We werken er hard aan om alles zsm in Toplogger te krijgen, maar je zult begrijpen dat alle andere klim-en boulderhallen dat op dit moment ook doen waardoor het systeem behoorlijk onder druk ligt en het allemaal iets minder snel en minder soepel verloopt dan we zouden willen. Dank voor je begrip!

En, je kent de riedel wel: blijf je handen stuk wassen, houd je zelf aan de 1.5m, knuffel niemand en blijf gezond! Wil je graag een mondkapje dragen in de hal? Helemaal goed!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.