Horeca weer open!

De horeca moet om 22u gesloten zijn. Dat betekent dat je tot 21.30u je drankje aan de bar kunt bestellen en plaats kunt nemen op het terras. Het terras moet om 22u leeg zijn op basis van de nieuwe regelgeving, maar er kan tenminste weer genoten worden van een kop goede koffie, een vers bereide pizza en/of een biertje na afloop.
Voor de horeca geldt de 1.5m maatregel incl vaste placering. Dat betekent dat er een andere terrasindeling is met minder zitplaatsen dan dat je gewend bent.

Verder blijft gelden:
*Vanaf 13 jaar en ouder draag je een mondkapje bij binnenkomst en gedurende de periode dat je niet aan het sporten bent (barbezoek, toiletbezoek, kleedkamer etc).
*Vanaf 18 jaar en ouder toon je je CTB + ID-bewijs
*Je boekt vooraf een timeslot in Toplogger

De 1.5m maatregel is overal in de maatschappij nog van kracht. Om die reden -en om lange rijen bij de incheck te voorkomen – is het reserveren nog verplicht, zodat de drukte goed verspreid en aanvaardbaar blijft. De afgelopen maanden zijn de maatregelen zo vaak aangepast, dat we er inmiddels van uit kunnen gaan dat er nog wel wat aanpassingen zullen volgen. Zodra de restricties echt opgeheven worden komt het reserveren te vervallen.

Wellicht ten overvloede, maar mocht je het je afvragen hoe het zit met de luchtkwaliteit en de aerosolen: we ventileren maximaal met ons nieuw ventilatiesysteem en de VFA-installatie (VirusFreeAir) zorgt voor luchtzuivering.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.