Einde lockdown 3!

We zijn supersupersuper blij dat we je weer mogen ontvangen!

Je boekt nog steeds vooraf een timeslot via Toplogger en je draagt een mondkapje bij binnenkomst tot aan het moment dat je gaat klimmen. Ben je 18 jaar of ouder? Dan toon je bij binnenkomst je CoronaToegangBewijs (CTB) + je ID.
Helaas is de horeca nog gesloten, maar vooraf even een koffie to go bestellen en die op het bankje voor de deur opdrinken is uiteraard wel mogelijk.

We hebben onze sponsoren een kleine voorsprong gegeven op het maken van reserveringen. We gaan de komende week vanaf 11u open op maandag, dinsdag en woensdag en op zaterdag en zondag om 9u. Meer bouldertijd!

De projectontwikkelaar van het gebied is druk bezig om de omgeving groener te maken. We juichen die ontwikkeling uiteraard toe, echter, het heeft consequenties voor onze bezoekers….voor jou dus. Tijdens de lockdown is het parkeerterrein nl. gedeeltelijk tot park getransformeerd terwijl de bewegwijzering naar het nieuwe parkeerterrein nog ontbreekt.
Kom je met de auto? Neem dan de rechter oprit van het parkeerterrein, dus rechts langs het grote “KABELDISTRICT-bord” en rijd door het hek naar het nieuwe parkeerterrein. Je parkeert vanaf nu tussen de Praxis en de Kabelfabriek in. Er is geen binnendoorgang, je loopt via de route die je voorheen met de auto aflegde naar de bekende ingang toe.
Er zijn veel meer parkeerplekken, dus dat is goed nieuws!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.