European Youth Cup Boulder

Delfts Bleau organiseert in samenwerking met de NKBV en de IFSC de European Youth Cup Boulder (EYCB) op 2 en 3 juni. Het is de eerste keer dat er een EYCB in Nederland wordt georganiseerd en dat geeft veel Nederlandse jeugdklimmers de gelegenheid om zich te meten met de Europese top. Hoofroutebouwer is Jacky Godoffe in nauwe samenwerking met Michiel Nieuwenhuijsen.
De hal is op vrijdag 1 juni geopend voor deelnemers en hun begeleiding (registratie en technische meeting), op zaterdag 2 (kwalificatierondes) en zondag 3 juni (finales) is publiek van harte welkom.

Meer dan 200 deelnemers uit heel Europa strijden op zaterdag 2 juni voor een plaats in de finale. Met zoveel deelnemers is er een strak programma om dat allemaal voor elkaar te krijgen, en dat zorgt er ook voor dat er voor het publiek op ieder moment iets te beleven valt vanaf 8u tot 21u. Kom dus kijken! Je kunt dus niet zelf boulderen maar gelukkig blijft een deel van de kwalificatieboulders nog even zitten en krijg je mooie bèta’s voorgeschoteld.

De finalisten starten zondag om 08.30u en de laatste finalisten stappen rond 16.15u uit hun boulders. Toegang is gratis en er staat op zondag een grote tribune zodat iedereen goed zicht heeft. Vind je kijken wel leuk maar iets doen nog leuker? Kom dan poetsen en help zo de klimmers!
En als je er niet bij kunt zijn, dan is er altijd nog een livestream die je kunt kijken : )

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.