december: db9, db9 en een dialezing met Bart van Raaij

Op vrijdag 2 december is het weer tijd voor een db9 wedstrijd. Jeugd A en Junioren boulderen die avond mee met de volwassenen. Op zaterdagochtend 3 december worden de boulders aangepast zodat Jeugd BCD een toffe wedstrijd heeft. Nadat deze aanpassingen ongedaan zijn gemaakt zijn alle boulders tot zondagavond 4 december toegankelijk voor iedereen. Starttijd vrijdagavond: 19u, eindtijd boulderen 22.30u en daarna trakteren we op de gebruikelijke gratis popcorn bij je biertje en gaan we zo snel mogelijk de winnaars bekend maken. De kidseditie start om 10u en duurt tot 12u.

Op zaterdag 8 februari 2020 gaf Bart van Raaij zijn dialezing “klimmen van 1986 – 2000”, met een klassieke diaprojector. Een druk bezochte avond waarbij het plan direct ontstond hier een vervolgavond op te organiseren, helaas stak covid-19 daar een stokje voor.
De eerste dialezing wordt in aangepaste vorm herhaald voor iedereen die deze gemist heeft op zaterdag 10 december en in januari volgt de vervolgavond (za 21 jan 2023). Toegang is gratis, binnenkort openen we de registratie dus houd onze social media kanalen in de gaten!

Op zondag 11 december sluit de hal 1 uurtje eerder, incl. bar.  Die avond geniet heel Team DB van het jaarlijkse kerstdiner. En nu we het toch over Kerstmis hebben: ook dit jaar zijn we beide kerstdagen gesloten. In de eerste week van de kerstvakantie, van dinsdag 27 t/m vrijdag 30 december gaan we extra vroeg open, te weten om 10u ipv om 12u (of 16u zoals  op vrijdag). Zondag 1 januari is de hal tevens gesloten.

De posters voor alle evenementen worden op dit moment ontworpen. Je ziet ze binnenkort verschijnen in de hal en op social media! Wellicht ben je al gestruikeld over dit notificatiebord in de hal:

voor in je agenda!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.