De Series

De inschrijving voor de wedstrijd is inmiddels gesloten. Het wedstrijdprogramma is afgestemd op het aantal ingeschreven kinderen en om uitloop van het programma te voorkomen is het helaas niet meer mogelijk om je (kind) op de wedstrijddag zelf in te schrijven.

Bij eerdere wedstrijden in de Jeugd Boulder Series Zuid-Holland was de spontane deelname op de wedstrijddag dusdanig dat de wedstrijd pas ruim een uur later kon beginnen. Om deze situatie te voorkomen is er als try-out voor gekozen om de inschrijving niet meer op de wedstrijddag zelf te laten plaatsvinden.

De Jeugd Boulder Series zijn nog in ontwikkeling, afhankelijk van het verloop van deze wedstrijd wordt bekeken of volgende wedstrijden op dezelfde manier wordt ingericht. Lees dus altijd de informatie in het WAS (WedstrijdAdministratieSysteem) van de NKBV even goed na.

Het seizoen 2022 van de Jeugd Boulder Series wordt op 5 november afgesloten. Op 16 november start seizoen 2023 met een wedstrijd bij Revolt, ook in Delft.

De 14 wedstrijdboulders kunnen na afloop van de wedstrijd, vanaf 14u, door iedere bezoeker geklommen worden. Ben je te oud om deel te nemen aan deze wedstrijd? Baal je ervan dat je boulderen pas recentelijk hebt ontdekt, of dat er nog geen boulderhallen waren toen je jong was waardoor je nooit je technieken hebt kunnen trainen? Goed nieuws! Binnenkort starten we op de dinsdagavond met een training voor iedereen tussen 19 en 90 jaar. Houd de website, social media en/of notificaties in de hal in de gaten!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.