db9! 24 t/m 26 september

Vrijdagavond 24 september om 19u start de db9. Je boekt een timeslot in Toplogger “exclusief voor db9 deelnemers” en krijgt bij aankomst in de hal je scoreformulier en een pen uitgereikt. Er zijn 20 boulders dit keer, ipv de reguliere 14. Per boulder heb je nog steeds 9 pogingen, dat is ongewijzigd, maar dit maal zijn ze wel over de hele hal verspreid zodat er meer bewegingsruimte is.
Kun je vrijdagavond niet? Geen probleem, er zijn ook wedstrijdtimesloten op zaterdagmiddag, zondagochtend en zondagmiddag.
Geen zin in een wedstrijd en wil je gewoon komen boulderen? Gebruik dan een timeslot dat niet exclusief voor db9 deelnemers is.

Dit wordt de eerste db9 waarvan de boulders grotendeels herkenbaar zijn omdat ze in de circuitkleuren worden gebouwd. Zo zijn er 2 roze boulders (niveau 4/4+), 2 mint (niveau 5), 2 oranje (5+) etc etc tot aan paars (7b), maar er zijn ook 5 witte boulders waarvan je niet weet wat het niveau is. Per wedstrijdtimeslot heb je 2.5u voor het halen van alle boulders. Na afloop lever je je kaart in en zondagavond maken we de winnaars bekend.

Zaterdagochtend 25 september is gereserveerd voor de Jeugd BCDE, vanaf 14u zijn er weer wedstrijdtimesloten te vinden in Toplogger voor iedereen die aan de db9 mee wil doen. Jeugd A en Junioren krijgen geen apart timeslot en kunnen kiezen uit de timesloten van vrijdagavond, zaterdagmiddag, zondagochtend en zondagmiddag.

Er zijn geen extra kosten aan deelname aan de db9 verbonden., je betaalt alleen de reguliere entree!

Tijdens de persconferentie van 14 september jl. is bekend gemaakt dat de 1.5m afstandsregel komt te vervallen per 25 september. Om de wedstrijddrukte te kunnen reguleren hanteren we in het weekend van 25 en 26 september nog wel timesloten in Toplogger en dat wordt zsm gefaseerd afgebouwd. Op dit moment is er nl. nog geen nieuw sportprotocol bekend en dreigt het nog zo te zijn dat je bij het bestellen van je biertje/frisje/koffie na afloop je qr-code of negatieve testbewijs moet tonen (dat bewijs heb je niet nodig om te kunnen sporten…..).  Vanuit de (klim-)sportwereld wordt er op dit moment druk overleg met het ministerie VWS om hiervoor een oplossing te vinden.
Laat dit alles je niet weerhouden om vast een db9 timeslot te boeken. De timeslots staan op unrestricted.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.