Status update 6 september

De afgelopen weken ben ik druk aan het rekenen en tekenen geweest, met zo af en toe lastige keuzes over welke dingen echt nu moeten en wat later gedaan kan worden. Weer wat nieuwe offertes opgevraagd, onder andere voor het egaliseren van de vloer, want dat lijkt toch wel de grootste uitdaging te worden. Zo’n groot oppervlak blijft toch lastig, daar wordt alles best snel kostbaar van 🙂

Ondertussen ook weer overleg met de verhuurder gehad over de laatste puntjes van het huurcontract, daar verwacht ik deze week ook de laatste conceptversie van, zodat ook dit binnenkort echt rond is.

Verder is het even afwachten totdat de verhuurder een aantal aansluitingen gemaakt heeft voor water, stroom en riool en wordt er druk gewerkt aan een gasaansluiting. Zodra de verhuurder de scheidingswand geplaatst heeft, wat hopelijk snel gebeurt, kan er gestart worden met de schoonmaakwerkzaamheden.

Inmiddels heb ik ook een goed gesprek met de Rabobank gehad en heb ik mijn laatste versie van het plan ook toegestuurd naar twee andere banken. Ben benieuwd, wie weet heeft de keuze om gewoon te starten ook daar iets wakker gemaakt!

Voordat alle werkzaamheden losbarsten, gaan we nog even een paar dagen naar Bleau. Geduldig afwachten op de acties van derden waar ik op dit moment afhankelijk van ben, gaat me klimmend in Bleau vast beter af. Tot de volgende update!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.