September feestmaand!

In september bestaan we 10 jaar en dat gaan we vieren!

Op 24 en 25 september organiseren we de 3e editie van de DBIYO ( Delfts Bleau International Youth Open.) De wedstrijd is open voor alle wedstrijdklimmers in de leeftijdsgroepen Jeugd B(U16), Jeugd A(U18), Junioren (U20) en Junioren+ (U22) die zich op internationaal niveau willen meten met leeftijdgenoten. Omdat er nagenoeg geen wedstrijden zijn geweest in 2019 en 2020 hebben we de categorie U22 toegevoegd zodat de Junioren uit die jaren nog aan een vette wedstrijd kunnen deelnemen. Op dit moment zijn er inschrijvingen vanuit België, Frankrijk, Duitsland, UK, Spanje en natuurlijk ook uit Nederland.

Val je niet in deze leeftijdcategorie maar wil je wel graag die vette boulders doen die gebouwd worden onder leiding van HRB Jacky Godoffe? Goed nieuws! Op zaterdagmiddag organiseren we de db9XL zodat je alle 30 kwalificatieboulders zelf kunt uitproberen. Geen extra kosten tav deelname, alleen de reguliere entreeprijs. Een groot deel van de kwalificatieboulders worden zaterdagavond verwijderd om plaats te maken voor de finaleboulders voor zondag. Mis je kans dus niet en kom zaterdagmiddag 24 september langs voor db9 XL! Start 14u, eindtijd 17u. Na de prijsuitreiking sluit de hal om te transformeren in finale-arena incl tribune-opbouw.
De finaleboulders en kwalificatieboulders zullen in de week na het evenement verwijderd worden tbv de reguliere circuitboulders.

Om dit alles goed te kunnen organiseren zijn we vrijdag 23 september niet open. Tijdens de DBIYO kan er alleen geklommen worden door de deelnemers, op zaterdagmiddag zijn we exclusief open voor de db9 XL-deelnemers.

Tijdens het gehele weekend van de DBIYO is er een sale ten behoeve van Climbers Against Cancer (CAC). Er is CAC-kleding, maar we verkopen ook 2e hands klimspullen zoals pofzakken, borstels en waterflessen. Alle opbrengsten gaan naar CAC.
Daarnaast is er een Five Ten klimschoenen uitverkoop, met modellen die inmiddels uit het assortiment zijn van Five Ten zoals de Anasazi Pro.

En we hebben meer in petto, maar daarover later meer : D
Zegt de naam Unparallel je al iets?

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.