NK Boulderen 2011

Afgelopen zaterdag, 24 september, was het NK boulderen in Klimmuur Centraal in Amsterdam. Tijdens dit NK streden de beste 12 heren en de beste 8 dames om de titel Nederlands kampioen boulderen 2011. Er is door alle deelnemers geklommen in een halve finale, waarbij 4 boulders geklommen moesten worden. Op basis van de resultaten in deze halve finale gingen de beste zes heren en dames door naar de finale, waar ze opnieuw 4 boulders moesten klimmen.

Tijdens dit evenement heeft de oplettende kijker al een verschijningsvorm van het logo van Delfts Bleau kunnen spotten. Rianne van den Berg (5e) en Melle Vroom (9e) hadden voor dit evenement aangeboden om het logo op hun broek te printen en van dat aanbod hebben we uiteraard graag gebruik gemaakt! Rianne en Melle super bedankt!

De uitslagen:

Dames:
1. Vera Zijlstra
2. Nikki van Bergen
3. Roelien van de Vrie

Heren:
1. Nicky de Leeuw
2. Tim Reuser
3. Hans Busker

De foto’s van dit prachtige event, en van het concept-logo, zijn te vinden onder Foto’s, de complete uitslag staat hier
Helaas zijn de foto’s van de finale door de gebruikte bouwlampen erg geel geworden. Ook hier geldt uiteraard weer dat foto’s op verzoek verwijderd kunnen worden en dat foto’s in volledige resolutie op aanvraag beschikbaar zijn.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.