Jaaaaa! we mogen weer open!

We hoopten uiteraard op dit goede nieuws, de cijfers bleven de afgelopen dagen zo goed dalen dat we het aandurfden om timeslots in Toplogger open te stellen. Onze sponsoren hadden de eer om als eersten te boeken, gevolgd door onze abonnementhouders. Sinds vandaag staat Toplogger open voor iedereen.

Voorwaarden voor het boeken in Toplogger zijn gelijk aan die van vorig jaar, na lockdown 1 en voor lockdown 2 toen het maximum aantal personen in de ruimte ook werd beperkt tot 30 personen. Zolang deze beperking geldt kun je 1 reservering voor 2 personen maken. Dat kan 10 dagen vooruit en na afloop van je bouldersessie kun je de volgende reservering maken. Je reservering annuleren kan via Toplogger tot 60 minuten voorafgaand aan het geboekte timeslot, en binnen die 60 minuten kan het alleen telefonisch (015 7600090).

We begrijpen dat je niet kunt wachten totdat je weer kunt komen boulderen. Om te voorkomen dat je binnen no time gebruik moet maken van het spreekuur van fysio Jelle Schouten adviseren we je het artikel van Jelle op De Klim.Site even te lezen.

Nu de horeca beperkt is to To Go, hebben we ons terras tijdelijk ingericht als sale gebied. Kleding van ABK, Chillaz, FiveTen, Charko en E9 gaat tegen bodemprijzen de deur uit. Had je geen tijd om onze schoenensale te bezoeken? Er zijn nog heel wat maten van de diverse sale modellen beschikbaar. We helpen je graag bij het maken van je keuze.

Tot snel!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.