2019!

Dit jaar begint helaas met prijsaanpassingen vanwege de btw-verhoging op o.a. consumpties. De toegangstarieven worden per 1 februari 2019 aangepast, de nieuwe consumptieprijzen zijn per direct ingegaan.

De NKBV (Nederlandse Klim-en Bergsport Vereniging) heeft net voor het nieuwe jaar de wedstrijdkalender gepubliceerd. Mocht je van plan zijn dit jaar aan de wedstrijden mee te gaan doen, zet dan 2 februari al vast in je agenda voor Boulder 1 bij Monk Rotterdam en 8 februari voor de db9.
De Bleau Technique Training start per 7 januari weer en de Bleau Fit Training wordt op donderdag 3 januari al hervat. Wil je zwaarder trainen? Meld je dan vast aan voor Bleau Biceps al dan niet in combinatie met Bleausard. De data van deze laatst genoemde trainingen worden binnenkort gepubliceerd en dat geldt ook voor Yoga onder leiding van Tinus Koorn.

Voor de jeugd geldt dat we op 30 en 31 maart 2019 voor de 2e maal de DBIYO organiseren. Jeugd JAB kan hier aan meedoen, voor Jeugd C (2e jaars) gaan we kijken of er ruimte is om deze onder dispensatie toe te laten. Dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen onder de JAB-jeugd en die druppelen inmiddels lekker binnen. Dit jaar hebben we ook niet-Europese deelnemers uit Canada en Thailand!

Het belooft een mooi jaar te worden!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.