we zijn jarig!

Ongelofelijk, het is al weer een jaar geleden dat Vera Zijlstra en Michiel Nieuwenhuijsen de hal feestelijk openden. Een intensief jaar, maar wat een mooi jaar!

Zaterdag 21 september vieren we onze 1e verjaardag. Er kan uiteraard lekker geboulderd worden maar we hebben meer voor je in petto. Je kunt bijv. gratis meedoen aan de demo-training van GoodClimbing! Je kunt eerst meekijken naar de vaste trainingsgroep en na afronding van deze training (13.00u) start de demo om 13.30u (tot 14.30u). Een mooie manier om te bekijken of deze training jou kan helpen je doelen te bereiken.

Jasper Kamerling (JK Fysio) geeft tussen 13.00 en 13.30u een presentatie over blessurepreventie en je kunt hem gedurende de middag ook consulteren over dat vage pijntje als je die specifieke greep vastpakt of die spier die je steeds parten speelt.

Maaike, de Voedingscoach Delft, geeft advies over (sport-)voeding en je kunt haar consulteren over jouw voedingspatroon. Afvallen is altijd lekker, hoe minder er mee omhoog moet, hoe lekkerder het gaat toch? Maar de Voedingscoach biedt meer. Goede voeding is nodig voor spieropbouw maar ook voor herstel, en zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit.

De trainingswand en de tegenoverliggende boulderwand zijn zaterdag gesloten voor publiek. Deze ruimte wordt gebruikt voor GoodClimbing, JK Fysio en de yoga clinic.

De grondlegger van Pralaya yoga, Robert Boustany, is enkele dagen in Nederland en dankzij Marlies de Koning van Pralaya Yoga Studios Delft komt Robert een clinic bij ons verzorgen. Robert klimt zelf graag en geeft al meer dan 40 jaar les in yoga. Dit is je kans om te ervaren wat yoga voor jou en je klimprestaties kan doen! Robert is een drukbezet man en dit soort clinics zijn meestal kostbaar, maar het is feest en dus betaal je slechts €10,= voor 1,5u clinic (16.00-17.30u). Als je alleen voor de clinic komt, dan betaal je uiteraard geen entree. Er is plaats voor 15 personen, er zijn ook 15 yogamatjes, dus meld je voor zaterdag even aan via info@delftsbleau.nl en neem een lekkere grote handdoek mee voor op je matje. Wedden dat je je tijdens je volgende bouldersessie verder kunt uitrekken en wel bij dat greepje kunt?

Nog stijf van je bouldersessie op vrijdagavond (klimmen met DJ I.VO.D en DJ Raat)? Sportmasseur Rex Schomaker (aanwezig tussen 12u en 14u) heeft vast de oplossing. Rex stelt zijn massagetafel in onze toekomstige winkelruimte op, er is dus privacy.

We zien je graag zaterdag! Enne…koop je die dag een 10-rittenkaart, dan knippen we je bouldersessie van zaterdag niet af. Feest!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.