Versoepelingen en db9

De 1.5m EN de CTB&ID-plicht vervallen dus, dat gaat even wennen zijn! We blijven Toplogger daarom nog wel even gebruiken als boekingssysteem, maar dan alleen in de weekenden en de avonden totdat we allemaal weer gewend zijn aan de drukte. Kom je doordeweeks voor 17u boulderen, dan hoef je dus niet meer te reserveren.

Vanaf maandag 21 februari hoef je maandag t/m vrijdag niet meer te boeken als je voor 17u komt boulderen. We weten van veel klanten dat zij het heel fijn vinden om via Toplogger te kunnen zien hoe druk het is. Je kent waarschijnlijk zelf ook mensen die tot een risicogroep behoren, of mantelzorger zijn, of in de zorg werken of allergisch zijn voor het vaccin en daarom extra voorzichtig. Het is daarom fijn als je wel een boeking maakt als je in de middag komt, die boeking heeft geen effect op andere boekingen die je maakt.

Omdat veel klanten hun zorg hebben uitgesproken over de mogelijke terugkeer van de pre covid-19 drukte als het reserveren vervalt, hebben we na wat wikken en wegen besloten om de reserveringen dus nog even te handhaven. Wel zijn de timesloten groter gemaakt, zodat er meer mensen naar binnen kunnen. Nu je bij binnenkomst geen CTB&ID meer hoeft te tonen gaat het inchecken veel sneller, dus die vergroting van de timesloten gaat geen langere rijen opleveren en er blijft zo zicht op de drukte.
Voor onze hal geldt dat er aan beide zijden werklocaties zijn ingericht waar tot middernacht gewerkt wordt. Google Live geeft daardoor een vertekend beeld.

Met al die versoepelingen is het ook weer tijd voor een wedstrijd! We organiseren op vrijdagavond 25 maart een db9, met op zaterdag 26 maart de kidseditie. Wat een tof vooruitzicht!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.