verscherpte maatregelen omtrent covid19

Wat wijzigt er nu allemaal?
Er staan geen stoelen meer op ons terras en de bar is gesloten. Op zondagochtend je bouldersessie even onderbreken voor een kop goede koffie en een punt huisgemaakte appeltaart kan op dit moment helaas niet. Na afloop van je bouldersessie is er evenmin gelegenheid om van dat heerlijke biertje te genieten. Aan het einde van je timeslot verzamel je je spullen, meld je je af bij de bar en ga je naar huis.

Voor kijkers is er tijdelijk geen plaats. Of je nu tijdens een training naar de vorderingen van je kind wilt kijken of die tijd juist even wilt gebruiken om te werken op je laptop, of een rondje wilt lopen om te zien wat dat boulderen nu precies inhoudt…..het spijt ons, maar ook dat kan even niet. De hal is vanaf nu alleen toegankelijk voor boulderaars, uiteraard met een reservering.

Het is een doorbijten maar die drie weken zijn zo om en als iedereen zich aan de reeds geldende maatregelen houdt, dan brengen we het virus een halt toe.

Wat wijzigt er niet?
* je hebt alleen toegang met reservering via Toplogger 
* je komt niet boulderen als je gezondheidsklachten hebt of in recent contact bent geweest met een positief  op covid19 getest persoon
* je houdt je aan alle regels zoals de 1.5m afstand, de aangegeven looproute, het gebruik van magnesium etc
* groepsvorming is niet toegestaan tenzij het een huishouden/familie/gezin betreft. Let op: een studentenhuishouden is geen huishouden conform de Noodverordening!
* je komt in sportkleding naar de hal en wisselt alleen van schoenen. Mocht dat niet mogelijk zijn bijv ivm werk dan kun je de kleedkamer gebruiken (max. 3p tegelijkertijd) en laat je de kleedkamer leeg achter
* je neemt je eigen bidon mee, je pofzak (als je die niet hebt dan kun je die gewoon huren) en als je graag wilt rekken/stretchen vooraf en/of na afloop neem dan ook je yogamatje mee

Alle informatie staat ook vermeld in Toplogger zelf. Tussen 2 boekingen dient 1 dag te zitten, wees daar ajb eerlijk in zodat iedereen de gelegenheid heeft om een timeslot te boeken.

We zullen zsm wat aanpassingen maken in Toplogger vwb de avonden. Door deze timeslots iets anders in te richten kunnen we iets meer mensen de gelegenheid geven om te boulderen. Er zullen wat kortere sessies toegevoegd worden en het lange timeslot van 3u wordt ingekort. Dat is even puzzelen, het moet zorgvuldig gebeuren om overschrijding van het maximaal aantal personen in de hal te voorkomen. De timeslots komen zsm beschikbaar.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.