Update DBIYO en introductie Unparallel klimschoenen

Met het leeghalen van de hoofdwand zijn ook de witte kinderboulders tijdelijk niet beschikbaar. Wil je komen boulderen met kleine kinderen (4-6 jr), kom dan op of na 29 september, dan zitten de boulders voor de kleinste klimmers er weer in.

Vanaf woensdag (21 sept.) zijn er nog een tiental boulders minder in de hal, deze boulders maken plaats voor de kwalificatieboulders die op donderdag en vrijdag gebouwd worden. Op vrijdag is de hal gesloten voor de laatste voorbereidingen. De meeste wedstrijdboulders zullen of zondagavond of maandagochtend verwijderd worden waarna het terugbouwen van de reguliere circuitboulders start. Je hebt dus maar 1 kans om die wedstrijdboulders zelf te klimmen en dat is op zaterdagmiddag!

Aansluitend aan de kwalificaties voor de DBIYO (za 24 sept. 10-13.30u) vindt de db9 XL plaats (14-17.30u). Je hoeft je hier niet voor in te schrijven, kom gewoon langs! Je houdt je eigen score bij en na afloop ruil je je scorekaart in voor een loterijnummertje. Terwijl ons team razendsnel alle scores verwerkt, maak jij onder het genot van een biertje kans op een mooie prijs in de raffle.
Wil je komen kijken bij de DBIYO? Leuk! Je bent van harte welkom en dat geldt zowel voor de zaterdag als de zondag.

Wil je gewoon lekker boulderen en baal je er van dat dat dit weekend niet kan bij ons? Dan hebben we een goed alternatief voor je want  dit weekend (vr t/m zo) boulder je op vertoon van je abonnementskaart of 10x-kaart voor slechts €5 bij Bolder Neoliet in Rotterdam.

Er is tijdens de DBIYO een sale van kleding van CAC (Climbers against Cancer) en van 2e hands klimspullen waarvan de opbrengst ten goede komt van CAC. Verder is er een verkoop van restantpartijen klimschoenen van Five Ten, dus kom langs en sla je slag!

Vanaf maandag 19 september is ons klimschoenenassortiment uitgebreid met het merk Unparallel. We hebben de modellen Engage (€109,90), Up-Rise (€149,90) en Flagship (€169,90) op voorraad. Ben je nog niet bekend met dit merk, neem dan eens een kijkje op hun website. Ons team helpt je uiteraard met het vinden van de meest geschikte schoen voor jouw voeten en je klimniveau.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.