Train, eat, sleep, repeat….

Trainen voor boulderen, het klinkt zo logisch en toch kiezen de meeste mensen ervoor om zichzelf alles aan te leren. En dat is jammer, want je leert soms het verkeerde aan, maakt onbewust work arounds die je voortgang na verloop van tijd belemmeren of je wordt sterker dan je techniek toe laat.
In de training Bleau Technique worden de puntjes op de i gezet. In een kleine groep, max 6 personen, train je 2 uur lang diverse technieken. Je zult merken dat je na deze training beter staat, beter beweegt, en dat je moeilijkere boulders kunt toppen. Er start nog 1 training voor de zomervakantie, op maandag 3 juni (18-20u). Waar wacht je op?

Merk je dat je conditie niet goed genoeg is om het maximale uit je bouldersessie te halen? Dan is Bleau Fit echt iets voor jou. Een workout op donderdagavond (19-20.30u) waarbij conditie-en lichte krachtoefeningen worden gecombineerd met boulderen. Fit de zomer in! Twijfel je? Je kunt ook een proeftraining doen en na afloop besluiten.

Op Hemelvaartsdag (do 30 mei) hanteren we de reguliere openingstijden 16-22.30u (bar 23.30u).
Tijdens Pinksteren (zo 9 juni en ma 10 juni) zijn we open van 10u tot 18u (bar 18.30u). Je hoeft geen bouldersessie te missen!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.