Bleau Fit

Sinds september 2018 bieden we een nieuwe training aan: Bleau Fit. Deze training vindt plaats op donderdagavond van 19u tot 20.30u en, je raadt het al door de titel, heeft als doel fitter te worden door te klimmen. Iedere week krijg je oefeningen die je helpen je conditie te verbeteren, sterker te worden en je leren je spieren beter aan te sturen. Uiteraard ligt de focus hierbij op de spieren die je nodig hebt bij boulderen en daarom bestaat een groot deel van de training dan ook uit boulderen.

Onder toeziend oog van Puck van Beek voer je de oefeningen uit die passen bij jouw fysieke conditie. De groepen zijn klein, maximaal 8p, zodat er voldoende aandacht is voor houding, uitvoering en belasting. Je zult merken dat het boulderen na verloop van een paar weken lekkerder gaat vanwege de verbeterde conditie en spierbeheersing.

Deze training volg je op basis van een 10x-trainingskaart die 3 maanden geldig is. Je kunt dus 2 tot 3 trainingen overslaan in deze periode. De kosten van de trainingskaart bedragen €94,50 en daar zit de entree niet bij inbegrepen. Er is geen leeftijdskorting van toepassing op de training. Wil je de training graag een keer uitproberen om te kijken of het iets voor je is, dat kan natuurlijk! Een losse training kost € 12,50 (exclusief entree). Als je na afloop van de proeftraining besluit om een strippenkaart te kopen, dan is de proeftraining gratis. Aanmelding voor de training kan per direct, dan is 1 van de 8 plekken gegarandeerd van jou.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Klimniveau (verplicht)

Woonplaats

Geslacht

Leeftijd

Geeft zich op voor de Bleau

Opmerkingen