Status update 3 augustus ’11

Iets later dan gepland een nieuwe status update en dan wordt het snel een flink verhaal.

Een paar drukke weken achter de rug, met het aanvragen van offertes voor het schuim en het zeil voor de matten op basis van info van Monk (thanks Joris!), brainstormen over de inrichting van de hal en de layout van de wanden.
Veel van de aangevraagde offertes zijn ondertussen binnen, zodat het totale kostenplaatje steeds duidelijker wordt. Dit is dan weer belangrijk voor het verhaal richting de bank, waar ik deze week de laatste hand aan leg zodat het weer ter beoordeling naar de bank kan.

De voorbereidingen voor het oprichten van het bedrijf zelf zijn ondertussen in volle gang en ook hiervoor heb ik een flink aantal offertes opgevraagd. Er zitten echt enorme verschillen in prijs tussen verschillende notarissen, adviseurs en banken, tot wel twee keer de prijs en doorlooptijd voor de zelfde werkzaamheden, waarbij er geen relatie tussen beide lijkt te bestaan. Redelijk bizar als je het mij vraagt. Hiermee is wel de geboorte van het bedrijf weer een stapje dichterbij gekomen.

Daarnaast zelf nog druk aan het tekenen geweest in SketchUp, waar ik ondertussen wat handigheid in begin te krijgen, zodat ook de tekeningen van de inrichting langzaam maar zeker vorm beginnen te krijgen. Deze kunnen jullie binnenkort op de site verwachten. Wat verschillende alternatieven voor de inrichting op een rijtje gezet en doorgesproken met de architect.

De geplande afspraak met de verhuurder ging helaas niet door, maar een nieuwe afspraak is gemaakt, waar we ook wat meer inhoudelijk op de details van het huurcontract ingaan.

En we hebben natuurlijk ook nog twee inspiratietrips gemaakt, naar What’s Up in Lille (onderweg naar batterij opladen in Fontainebleau) en afgelopen weekend naar Westende en Gent voor Bleau Beach Westende en Klimzaal Bleau, foto’s van beide trips volgen binnenkort.

Sander.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.