Kinderfeestje

Vanwege de geldende COVID-19 maatregelen zijn kinderfeestjes helaas niet mogelijk zolang de 1.5m afstandsregel geldt. Pas zodra er een datum bekend is waarop de afstandsregel niet meer geldt kunnen we weer boekingen aannemen.

Kinderfeestjes duren 2u en zijn bij ons mogelijk op woensdagmiddag tussen 13.00u en 15.00u en op zaterdagochtend tussen 11.00u en 13.00u. Dit zijn vaste tijden.
De groep is minimaal 4 kinderen groot en per 4 kinderen neem je zelf 1 begeleider (ouder dan 18 jaar) mee. De begeleiders hoeven niets van boulderen te weten, maar moeten wel actief helpen (spotten) in het begeleiden van de kinderen. Bij bijv. 10 kinderen zijn er dus 3 begeleiders nodig. Die extra begeleiding geeft ook de ruimte om tussendoor foto’s te maken en garandeert dat ieder kind de maximale aandacht krijgt die het verdient. Wij zorgen met 1 of 2 jeugdtrainers voor de totale begeleiding, de uitleg voor de kinderen, de invulling van het programma en de voorbereidingen ervan.

Voor kinderfeestjes hebben we een basisprogramma dat je zelf kunt uitbreiden met extra’s. De basisprijs is €17 per kind, per extra komt daar €3 per kind bij. De huur van klimschoenen is niet bij de prijs inbegrepen.

In de prijs van €17 per kind (de begeleiders betalen niets) zit:
* versiering van de stoel van de jarige;
* een gezellig versierde tafel voor de groep;
* ranja en papieren bekers (en viltstiften zodat iedereen de beker kan versieren);
* koffie/thee voor de begeleiders;
* een uitleg wat boulderen is, hoe je dat (veilig) doet en wat de spelregels zijn;
* tips & trucs ten aanzien van techniek, dit wordt stapsgewijs opgebouwd.

Extra opties ter afsluiting van het feestje kosten €3 per kind extra. Je kunt hierbij kiezen uit:
* (magnetron) pannenkoeken met stroop en poedersuiker (3 per persoon)
* mini zachte broodjes met knakworst ter afsluiting (3 per persoon)
Een combinatie van pannenkoeken en knaks is uiteraard ook mogelijk.
Voor de begeleiders geldt dat ze uiteraard ook lekker kunnen mee-eten tegen dezelfde meerprijs van €3.

Vrijwel ieder kind heeft sportschoenen die op school in de gymzaal gebruikt worden. Laat ze die schoenen meenemen, sportkleding en bij koel weer een vestje of trainingsjack dat ze evt. later uit kunnen doen. De begeleiders staan met hun schoenen op de mat, voor hen geldt dus ook dat zij schone binnensportschoenen moeten meenemen. Let op! Het gebruik van buitenschoenen op de mat & wand is niet toegestaan! Het huren van klimschoenen is dan een alternatief à €3,50 per paar. Begeleiders kunnen uiteraard op sokken op de mat, klimmen op sokken is echter geen optie.

Zelf taart of cupcakes meenemen voor na afloop is uiteraard prima. Denk dan ajb ook aan het meenemen van bordjes, vorkjes, servetjes etc. Frisdrank en chips (en in de zomer ooko ijs) zitten in ons standaard assortiment en kunnen uiteraard bij ons aangeschaft worden.

Er is altijd maar 1 kinderfeestje tegelijkertijd, geef daarom alsjeblieft een alternatieve 2e datum op bij het aanvragen van beschikbaarheid. Wij laten je dan z.s.m. weten wat de mogelijkheden zijn.

Voor januari en februari 2020 geldt dat er alleen feestjes op woensdagmiddag mogelijk zijn. Dit heeft te maken met het feit dat er vanwege de nationale bouldercompetitie op vrijwel alle zaterdagen een boulderwedstrijd is. Onze jeugdtrainers doen of zelf mee aan de bouldercompetitie of begeleiden onze pupillen tijdens deze wedstrijden. Vanaf maart zijn boekingen weer mogelijk op de zaterdagen.