Kinderfeestje

ER IS GEEN BESCHIKBAARHEID MEER IN SEPTEMBER T/M DECEMBER 2021! EERSTE BESCHIKBARE ZATERDAG IS 8 JANUARI 2022

Ondanks de geldende COVID-19 maatregelen zijn kinderfeestjes weer mogelijk waarbij de 1.5m afstandsregel geldt tussen volwassenen onderling, maar niet tussen kind en volwassene.

Kinderfeestjes duren 2u en zijn bij ons mogelijk op zaterdagochtend tussen 11.00u en 13.00u. Ivm de uitbreiding van onze lesgroepen en trainingen is dit het enige moment in de week waarop we feestjes kunnen faciliteren. Er geldt op dit moment nog een maximum aantal bezoekers, eerder komen en/of langer blijven is hierdoor niet mogelijk.
De groep is minimaal 4 en max 8 kinderen groot en per 4 kinderen neem je zelf 1 begeleider (ouder dan 18 jaar) mee. Wij zorgen met 1 of 2 jeugdtrainers voor de totale begeleiding, de uitleg voor de kinderen, de uitleg voor de begeleiders (spotten), de invulling van het programma en de voorbereidingen ervan.

Voor kinderfeestjes hebben we een basisprogramma dat je (vanaf september) zelf kunt uitbreiden met extra’s. De basisprijs is €20 per kind, dit is inclusief het gebruik van huurklimschoenen en magnesium.

In de prijs is inbegrepen (de begeleiders betalen niets):
* versiering van de stoel van de jarige;
* een gezellig versierde tafel voor de groep;
* ranja en papieren bekers (en viltstiften zodat iedereen de beker kan versieren);
* koffie/thee voor de begeleiders;
* huurklimschoenen en magnesium;
* een uitleg wat boulderen is, hoe je dat (veilig) doet en wat de spelregels zijn;
* tips & trucs ten aanzien van techniek, dit wordt stapsgewijs opgebouwd.

De begeleiders staan met hun schoenen op de mat, voor hen geldt dus dat zij schone binnensportschoenen moeten meenemen. Let op! Het gebruik van buitenschoenen op de mat & wand is niet toegestaan! Begeleiders kunnen uiteraard op sokken op de mat.

Zelf taart of cupcakes meenemen voor na afloop is uiteraard prima. Denk dan ajb ook aan het meenemen van bordjes, vorkjes, servetjes etc. Frisdrank en chips (en in de zomer ook ijs) zitten in ons standaard assortiment en mogen niet zelf worden meegenomen. Conform de huidige covid-19 restricties voor de horeca moeten we iedereen placeren. Onze grote tafel biedt plaats aan max 8 kinderen en voor de begeleidende volwassenen is er een 2 persoons tafel gereserveerd.

Er is altijd maar 1 kinderfeestje tegelijkertijd, geef daarom alsjeblieft een alternatieve 2e datum op bij het aanvragen van beschikbaarheid. Wij laten je dan z.s.m. weten wat de mogelijkheden zijn.