Kinderfeestje

Op dit moment zijn kinderfeestjes helaas niet mogelijk ivm openstaande vacatures voor jeugdtrainers. We hopen medio september ’23 weer feestjes te kunnen organiseren.

Boulderen is populair, mede dankzij Klokhuis en ZappSport. We krijgen dan ook veel aanvragen voor kennismaken met boulderen dmv een kinderfeestje.  Ben je op zoek naar een sportieve en actieve middag voor de jarige, de vriendjes maar ook voor jezelf? Dan is een kinderfeestje iets voor jullie!

Kinderfeestjes duren 2u en zijn bij ons mogelijk op zaterdagmiddag tussen 12.30u en 14.30u en op woensdagmiddag 14.30-16.30u. Dit zijn de enige momenten in de week waarop we feestjes kunnen faciliteren naast de diverse trainingsgroepen (jeugd en volwassenen), yoga etc. Aanvragen voor andere tijdstippen kunnen we helaas niet honoreren. In de schoolvakantie organiseren we geen kinderfeestjes.

De jarige is minimaal 6 jaar oud en het aantal deelnemers bedraagt minimaal 4 en max 8 kinderen. Per 4 kinderen neem je zelf 1 begeleider (ouder dan 18 jaar) mee. Wij zorgen met 1 of 2 jeugdtrainers voor de totale begeleiding, de uitleg voor de kinderen, de uitleg voor de begeleiders (spotten), de invulling van het programma en de voorbereidingen ervan.

De basisprijs is €20 per kind, dit is inclusief het gebruik van huurklimschoenen en magnesium. De volwassen begeleiders betalen niets.
In de prijs is inbegrepen :
* versiering van de stoel van de jarige;
* een gezellig versierde tafel voor de groep;
* ranja en papieren bekers (en viltstiften zodat iedereen de beker kan versieren);
* koffie/thee voor de begeleiders;
* huurklimschoenen en magnesium;
* een veiligheidsuitleg en natuurlijk een uitgebreide uitleg over het boulderen en de bijbehorende technieken;
* een valtraining
* tips & trucs ten aanzien van techniek, dit wordt stapsgewijs opgebouwd.

De begeleiders staan met hun schoenen op de mat, voor hen geldt dus dat zij schone binnensportschoenen moeten meenemen. Let op! Het gebruik van buitenschoenen op de mat & wand is niet toegestaan! Begeleiders kunnen uiteraard wel op sokken op de mat.

Zelf taart of cupcakes meenemen voor na afloop is uiteraard prima. Denk dan ajb ook aan het meenemen van bordjes, vorkjes, servetjes etc. Frisdrank en chips (en in de zomer ook ijs) zitten in ons standaard assortiment en mogen niet zelf worden meegenomen. Onze grote tafel biedt plaats aan max 8 kinderen en voor de begeleidende volwassenen is er een 2 persoons tafel gereserveerd. De tafel blijft na afloop van het feestje max. 30 minuten beschikbaar.

Er is altijd maar 1 kinderfeestje tegelijkertijd, geef daarom alsjeblieft een alternatieve 2e datum op bij het aanvragen van beschikbaarheid. Wij laten je dan z.s.m. weten wat de mogelijkheden zijn.

Het wordt een actieve, sportieve middag waarbij de volwassen begeleiders een actieve rol hebben. We zorgen ervoor dat er tijd genoeg is om tussendoor foto’s te maken als herinnering aan het feestje. Wil je graag het jongere broertje of zusje van de jarige meenemen? Neem dan ook een oppas mee, dat geeft ouders rust en het haalt de aandacht niet weg bij de jarige.