Kinderfeestje

Vanaf oktober 2022 hebben we weer mogelijkheden voor kinderfeestjes! 

Zodra de vacatures voor jeugdtrainers zijn vervuld en de nieuwe jeugdtrainers zijn ingewerkt hervatten we de kinderfeestjes weer. Dit zal ruim na de zomervakantie zijn aangezien de jeugdtrainingen per 2 juli a.s. al stoppen en de sollicitatieprocedure nog loopt.

Kinderfeestjes duren 2u en zijn bij ons mogelijk op zaterdagmiddag tussen 12.30u en 14.30u. Dit is het enige moment in de week waarop we feestjes kunnen faciliteren naast de diverse trainingsgroepen (jeugd en volwassenen), yoga etc. Aanvragen voor andere tijdstippen kunnen we helaas niet honoreren.

De groep is minimaal 4 en max 8 kinderen groot en per 4 kinderen neem je zelf 1 begeleider (ouder dan 18 jaar) mee. Wij zorgen met 1 of 2 jeugdtrainers voor de totale begeleiding, de uitleg voor de kinderen, de uitleg voor de begeleiders (spotten), de invulling van het programma en de voorbereidingen ervan.

De basisprijs is €20 per kind, dit is inclusief het gebruik van huurklimschoenen en magnesium. De volwassen begeleiders betalen niets.
In de prijs is inbegrepen :
* versiering van de stoel van de jarige;
* een gezellig versierde tafel voor de groep;
* ranja en papieren bekers (en viltstiften zodat iedereen de beker kan versieren);
* koffie/thee voor de begeleiders;
* huurklimschoenen en magnesium;
* een uitleg wat boulderen is, hoe je dat (veilig) doet en wat de spelregels zijn;
* een valtraining
* tips & trucs ten aanzien van techniek, dit wordt stapsgewijs opgebouwd.

De begeleiders staan met hun schoenen op de mat, voor hen geldt dus dat zij schone binnensportschoenen moeten meenemen. Let op! Het gebruik van buitenschoenen op de mat & wand is niet toegestaan! Begeleiders kunnen uiteraard wel op sokken op de mat.

Zelf taart of cupcakes meenemen voor na afloop is uiteraard prima. Denk dan ajb ook aan het meenemen van bordjes, vorkjes, servetjes etc. Frisdrank en chips (en in de zomer ook ijs) zitten in ons standaard assortiment en mogen niet zelf worden meegenomen. Onze grote tafel biedt plaats aan max 8 kinderen en voor de begeleidende volwassenen is er een 2 persoons tafel gereserveerd.

Er is altijd maar 1 kinderfeestje tegelijkertijd, geef daarom alsjeblieft een alternatieve 2e datum op bij het aanvragen van beschikbaarheid. Wij laten je dan z.s.m. weten wat de mogelijkheden zijn.

Goed om te weten: het wordt een actieve, sportieve middag waarbij de volwassen begeleiders een actieve rol hebben. We zorgen ervoor dat er tijd genoeg is om tussendoor foto’s te maken als herinnering aan het feestje. Wil je graag het jongere broertje of zusje van de jarige meenemen? Neem dan ook een oppas mee, dat geeft ouders rust en haalt de aandacht niet weg bij de jarige.