DBIYO: terugblik

Gedurende de kwalificaties, de db9XL en de DBIYO zijn er door veel verschillende fotografen foto’s gemaakt. De een post een deel daarvan gelijk op zijn/haar socials, de ander doet dat 2 dagen later, de volgende heeft gewoon een betaalde baan en zal moeten wachten tot komend weekend om de honderden foto’s uit te zoeken….kortom….het duurt even voordat alle foto’s er zijn.

We delen op ons Instagramaccount de foto’s die we al binnen krijgen. Soms krijgen we een foto als teaser, soms plaatst de fotograaf alles in zijn album op FaceBook. Als je erg nieuwsgierig bent, dan raden we aan om niet alleen ons op social media te volgen maar ook de professionele Lena Drapella (insta), Sytse van Slooten (FaceBook en Insta) en Floor Fortunati (insta). De foto’s van de amateurfotografen worden in de loop van volgende week verwacht, deze zullen alleen op onze socials te zien zijn.

Wij zullen ondertussen onze website gaan voorzien van een nieuw fotoprogramma waar tzt de foto’s allemaal terug te zien zijn. Dat duurt even helaas, we doen uiteraard ons best. Prioriteit 1 na de wedstrijd lag bij het terugbouwen van alle boulders en dat is inmiddels gebeurd zodat ieder zijn/haar project terug heeft. Fijn toch?

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.