Afwijkende openingstijd op zaterdag 29 juni

Ieder jaar sluiten we op de laatste zaterdag van juni het lesjaar af met een boulderfeest voor de leskids en hun ouders. De hal wordt hiervoor omgetoverd tot een boulderspellenparadijs waarin ouders en kinderen diverse opdrachten samen of tegen elkaar uitvoeren. De hal gaat hierdoor een uur later open, we vragen je begrip hiervoor!

Alle lesgroepen zitten op dit moment nog vol, en er zijn wachtlijsten voor zowel de basisschoolgroepen als de middelbare schoolgroepen. We hopen in september nieuwe kinderen te laten instromen maar het is niet waarschijnlijk dat we aan de grote vraag kunnen voldoen. We hopen de kinderen die sinds 2017/2018 op de lijst staan komend lesjaar een plaats te bieden. Interesse in de lessen en de wachtlijst? Aanmelden kan via het contactformulier onder vermelding van naam kind, leeftijd en boulderervaring.

Goed om te weten: de term “kennismaking” bij onze jeugdlessen heeft niets te maken met kennismaken met boulderen. Het gaat om kennismaken met trainen, dat is voor vrijwel alle kinderen iets anders dan samen met een volwassenen lekker een keertje boulderen. Dat juichen we alleen maar toe, lekker vaak boulderen, maar het leren uitvoeren van opdrachten in plaats van zelf kiezen welke boulder je doet is toch iets anders.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.