Status update 28 mei

Inspiratietrip München & Innsbruck

Tijdens de inspiratietrip naar de World Cup Boulderen in Innsbruck en het bezoek aan Boulderwelt in München heb ik weer een hoop ideeën opgedaan op het gebied van inrichting en organisatie, niet op het gebied van de layout van de boulderwand, want die van Delfts Bleau ziet er gewoon goed uit!  Daarnaast nog een hoop interessante gesprekken gehad over grepen en routes bouwen, daar horen jullie binnenkort meer over.

Impressie nieuwe layout boulderwand

Impressie nieuwe layout boulderwand

Voortgang bouw

Alle gaten in de platen zijn geboord, dankzij Dick, Ineke, Jamie, Jeroen, Jolanda, Joran, Mazin, Ronald en Wouter. Afgelopen week was Frank een weekje met vakantie en moest Erwin vrijdag onverwachts naar Duitsland, maar ondanks dat is de bouw van de wand toch lekker opgeschoten, mede dankzij de hulp van Ronald en Dick. Inmiddels is het eerste stuk van de wand al behoorlijk 3D! Ronald, Sytse, Hans en Yvette zijn druk bezig geweest met het schrobben van de betonvloer en Sytse heeft een flink aantal gaten voor de vloerankers geboord.

Eerste stuk wand is al behoorlijk 3D!

Eerste stuk wand is al behoorlijk 3D!

Planning

Deze week ben ik zelf dinsdag en woensdagochtend niet aanwezig, maar de bouw gaat gewoon omdat Dick de honneurs waarneemt om de hal te openen, zodat Frank en Erwin gewoon aan de slag kunnen.

Vanaf volgende week wordt er weer gewoon elke werkdag gewerkt van 9.30 tot 18.00. Dan wordt er ook gestart met de bouw van de kleedkamers en de bar en zal er ook op dinsdag en donderdag avond van ca 19.00 tot 22.00 gewerkt worden. Alle hulp is uiteraard van harte welkom, er is altijd genoeg te doen!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.