Status update 18 november

Afgelopen weken waren goede weken voor Bouldercentrum Delfts Bleau. Ik heb vorige week woensdag overleg gehad met de verhuurders en tijdens dit overleg hebben we overeenstemming bereikt over het niveau van oplevering van de hal. Verder hebben we de laatste punten van het huurcontract besproken en hebben we ook hier overeenstemming over bereikt.
Tijdens dit overleg heeft de huidige eigenaar aan de projectontwikkelaar een voorstel gedaan om de kosten voor de ingrepen aan de hal te verdelen, zodat ik niet hoef te wachten tot het moment dat de hal daadwerkelijk verkocht is. Daarbij heeft hij aangegeven dat het deel van het geld wat hij ter beschikking wil stellen (de helft) alvast beschikbaar is, mits de gemeente nog steeds achter mijn plannen staat om op deze lokatie een boulderhal te beginnen.
We hebben een principe datum afgesproken waarop de hal aan mij opgeleverd gaat worden: 1 januari 2012. De hobbels die nog moeten worden genomen zijn benoemd en een van deze hobbels is inmiddels genomen: de samenwerkingsovereenkomst tussen de projectontwikkelaars voor het ontwikkelen van het gebied in de toekomst is deze week getekend, een belangrijke mijlpaal!

Nu zijn er nog twee hobbels over:

  1. De project ontwikkelaar moet nog officieel akkoord gaan met het voorstel van de huidige eigenaar voor de tweede helft van het ‘overbruggingskrediet’
  2. De huidige eigenaar wil graag van de gemeente horen dat ze mijn plan op deze lokatie nog steeds een goed idee vinden, voordat hij start met investeren.

Daarnaast heb ik de afgelopen weken een aantal dagen geholpen in Enschede om daar een tijdelijke boulderhal (met uitzicht op voortzetting uiteraard) te bouwen als onderdeel van de Performance Factory, waarvan vandaag en morgen de feestelijke opening is. Dit is uiteraard weer goed is voor het boulderen in zijn algemeen! Meer info over Cube Bouldergym op hun site

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.