NK Boulder, zaterdag 8 juli, Apollohal Amsterdam

Op zaterdag 8 juli a.s. vindt het NK Boulder plaats.
Uiteraard kun je de finale via een livestream bekijken maar waarom zou je als je er live bij kunt zijn? Kaartjes kosten €15 en zijn verkrijgbaar via de NKBV, wacht niet te lang, de voorverkoop sluit a.s. donderdagavond. De halve finales zijn gratis, check het programma.

Team DB is er sowieso bij en daarom sluiten we zaterdag om 17u (incl bar & trainingsruimtes). We moedigen niet alleen onze locals Don, Remmelt en Tim aan maar ook de door ons gesponsorde leden van WestCoastClimbing, Vincent en Tiba en onze adoptie local Elisabeth. Ach, eigenlijk dragen we iedere boulderaar een warm hart toe en juichen we voor iedereen 🙂

Juich mee, ga mee! We mogen namens de NKBV 2×2 kaartjes weggeven. Maandag t/m woensdag staat de tombolapot op de bar. Zet je naam, mailadres en tel.nr op een lootje + de reden waarom jij die 2 kaartjes zou moeten winnen. Deponeer het lootje in de pot en wie weet? De 2 gelukkige winnaars krijgen op donderdagochtend bericht. Mocht je nog twijfelen, bekijk dan even de trailer.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.