Lotto NK Boulder 2014, DB9 en zomersluiting

Het NK ligt al weer even achter ons, wat een feest was dat! Via Facebook en diverse websites is er al zoveel over geschreven, dat er hier nog weinig aan toe te voegen is. De uitslagen en de beelden van de live stream -met het commentaar van Dirk Mol en Paul Kaufman- zijn terug te vinden op de speciale NK-site terwijl de NKBV en Siked! uitgebreide wedstrijdverslagen hebben gepubliceerd op hun websites. Daarnaast staan er geweldige foto’s van Sytse van Slooten, Frank Penders en Bram Berkien op onze FaceBook-pagina.

Valt er dan niets meer te zeggen over het NK? Zeker wel! Heel wat mensen hebben keihard gewerkt om ervoor te zorgen dat het een topdag zou worden. Michiel en Sander onderhandelden samen met Axis, Teknik, Rokodromo, Wataaah, Volx, Revolution en Psyco Art Holds voor een mooie selectie grepen. Axis leverde daarnaast prachtige modules, Hans Busker stelde zijn 2 Taijitu’s en een aantal Morpho volumes beschikbaar (eveneens dank aan Monk Amsterdam!) en de NKBV zorgde voor een flink aantal extra modules die aansluitend bij het NJK Boulder in Enschede gebruikt zijn (eveneens dank aan Rock Steady Bussum!). Michiel, Remmelt, Tim, Bart, Frank, Wieneke en Jesse creeërden hier vervolgens in 3 volle dagen tijd een reeks uitdagende boulders mee. Jolanda vond diverse sponsors bereid tot het leveren van een bijdrage aan de loterij, de goodiebags voor de deelnemers en de prijzen voor de winnaars. Janita & Margreet verzorgden de avondcatering voor Team, vrijwilligers en finalisten en een aantal van de talenten van het RTC ZuidWest (Miranda, Tiba, Don, Vincent, Trevor en Lencho) poetste de grepen zo schoon mogelijk, daarin spontaan bijgestaan door Julia van den Goor en Pauline Schreurs. Terwijl Joost – the host- Hofman en Stefan Warsink het publiek op de tribune tekst en uitleg gaven, gesteund door de beats van DJ I.VO.D en DJ Jonas, zorgden de cameramannen van Event Producent voor de registratie voor de livestreaming met de voice-overs van Paul Kaufman en Dirk Mol. Het vaste barteam van Delfts Bleau (Sander, Jolanda, Robert, Renske, Jesse, Winke, Joanne, Nicole, Mats en Rozemarijn) en de routebouwers kregen ondersteuning van Steve, Stef, Elias, Anne, Ronald en Frowin. Fysio Karina stond stand-by en zorgde met haar massages dat finalisten en teamleden er weer tegen aan konden. Terwijl het laatste stof nog neerdwarrelde, stonden Karina, Petra en Linda op zondagochtend om 7u al weer klaar voor de schoonmaak. En de toeschouwers …. vanaf een bomvolle tribune werden de deelnemers enthousiast aangemoedigd. Dank aan iedereen die er was!!!

In de pauze tussen de halve finale en de finale kon er niet alleen gegeten worden bij TREK en stadsbrouwerij De Koperen Kat, er kon ook geoefend worden op een slackline met tips van  Jonas van Slacktivity en met dikke korting shoppen bij de sample-sale van Five Ten.

De NKBV initieerde de live-streaming en zorgde ervoor dat de jurering soepel en correct verliep. Dank aan Tim, Rutger, Tony, Eric, Melle, Lisa, Remy en Joachim voor de plezierige samenwerking!

En dan staat de volgende wedstrijd al weer op het programma. We luiden de zomervakantie op vrijdag 1 augustus in met de volgende editie van DB9.

Zondagavond 3 augustus sluiten we de deuren voor een korte zomerstop. Terwijl routebouwers, grepenpoetsers, schoonmakers en stofzuigers lekker uitrusten, voeren we in deze periode groot onderhoud uit. Zo komt er een 3e afzuiger bij in de nok en gaan we verder met het aanbrengen van het warmtewerende doek bij de dakramen.  Zondag 17 augustus zijn we weer open.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.